USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У рейсовому автобусі «Брест - Ковель» виявили тіло чоловіка

18 Травня 2017 22:15
Під днищем рейсового автобуса, що прямував з Білорусі в Україну, в районі задньої осі було виявлено тіло чоловіка, - повідомляє Волинь24 з посиланням на Вечірній Брест.

Пригода трапилася у ніч на четвер, 18 травня, коли прикордонники проводили попередній паспортний контроль в ПП «Мокрани».

На перший погляд здавалося, що це збитий пішохід. Однак і водій автобуса, і пасажири по дорозі до Мокран не пригадують аварій.

Водій згадав лише якусь перешкоду в самому селі, за кілометр до прикордонного переходу.

"Було близько третьої години ранку, і толком цю перешкоду розгледіти не вдалося - після маневру ухилення вона виявилася якраз під задніми колесами і, начебто, залишилася позаду...", - розповів шофер.

Малоритські слідчі констатували: під автобусом виявилося тіло 40-річного місцевого жителя. Загинув він при наїзді автобуса або був на смерть збитий до цього - відповідь на це питання повинні дати судово-медичні експерти. На самому автобусі слідів ДТП не було.

Пасажири змогли виїхати в Ковель наступним рейсом, деякі вирішили дістатися місця призначення попутками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus