USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Рожищі «провчили» псевдоволонтера. Оновлено

25 Листопада 2016 18:20
Псевдоволонтера затримали у пʼятницю, 25 листопада, в Рожищі біля супермаркету «Колібріс», пише Район.Рожище.

Небайдужа рожищанка звернула увагу на чоловіка, який збирав кошти, нібито на лікування важкохворої дівчинки.

«Я розпитала в людей, чи бачили вони раніше цього чоловіка і дізналася, що він ще влітку був у Рожищі, щоправда, тоді збирав кошти на операцію хлопчикові», - розповідає очевидиця.

Так званий волонтер викликав у жінки недовіру і вона зателефонувала до поліції.

Як виявилося згодом, чоловік з Одеської області, не має жодного відношення до дитини, кошти для якої збирав. Інформація про хвору та її діагноз для «документів», які пред’являв перехожим - взята з Інтернету.



«Вирішується питання про притягнення даного громадянина до адміністративної відповідальності за частиною 1 статтею 51 КУпАП «Дрібне викрадення чужого майна (шляхом крадіжки, шахрайства, привласнення чи розтрати)». Тягне за собою накладення штрафу від 10 до 30 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 1 місяця з відрахуванням 20 % заробітку, або адмінарешт від 5 до 10 діб», - прокоментував ситуацію начальник Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу поліції ГУНП у Волинській області, підполковник поліції Олександр Басалик.

Нині ж волонтер на волі. Єдине, окрім протоколу про жебрацтво, без відповідних заяв громадян, поліція не може висунути серйозніші звинувачення. Немає заявників – немає відповідальності.

Тим часом, самооборонівці вирішили, аби чоловік усвідомив свою вину та вибачився перед людьми, які жертвували кошти на благе діло, змусили чоловіка стояти в центрі міста з табличкою на грудях «Я шахрай, видурював у людей гроші».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 25 Листопада 2016 18:34
вот тв:рь ...а я йому ше бабла дав ...скатіна
Александр до Анонім Показати IP 25 Листопада 2016 19:10
Бабла так сказав ніби велику суму вивалив там, фраер Успок вернуть тобі твої гривень п*ятдесят
Ман до Анонім Показати IP 25 Листопада 2016 19:46
ТИ дасиш.Снігу зимою не випросиш в тебе, троль нещасний.
Анонім Показати IP 25 Листопада 2016 19:40
Блін . Кілька місяців тому я ганяла його під "Пакко" на вул.Ковельській у місті Луцьку. Я його проганяла, а він ставав знову Це Повторювалося разів з чотири за три місяці. Більшості людей вся та ситуація була пофіг. Точно він.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus