USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У селі біля Луцька в колодязь скинули тушки мертвих тварин

19 Квітня 2018 11:31
18 квітня посеред дня водій одного із комунальних підприємств обласного центру викинув у закинутий колодязь у селі Милуші Луцького району тушки мертвих тварин, чим створив небезпеку для довкілля.

Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

До поліції надійшла заява від мешканки району про те, що в селі Милуші невідомий чоловік викинув у закинутий колодязь тушки мертвих тварин. На

місце події виїхали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Луцького відділення поліції. Правоохоронці з’ясували, що вчора близько 11 години 59-річний водій одного із комунальних підприємств Луцька викинув тушки мертвих тварин у закинутий колодязь в селі Милуші Луцького району. Своїми діями чоловік створив небезпеку для довкілля.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 239

(забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 3,4 тис. грн., або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Триває досудове розслідування під час якого будуть з’ясовані усі обставини злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
& Показати IP 19 Квітня 2018 13:37
Заставити почистити.А на директора підприємства штраф.
Лучанка Показати IP 19 Квітня 2018 15:49
Написати що за підприємство, хто директор. Притягнути до відповідальності.! Щоб лучани знали "дуже розумних людей"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus