USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Шацькому районі пенсіонер вбив 27-річного сусіда

30 Січня 2017 11:38
70-річний місцевий мешканець ножем убив 27-річного односельця учора, 29 січня, в селі Хрипськ Шацького району. Пенсіонеру повідомили про підозру в скоєнні кримінального правопоушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – йдеться про умисне вбивство. Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 КПК України, повідомили у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

Трагедія трапилася в будинку за місцем проживання підозрюванного. Потерпілий разом із затриманим нині поліцією пенсіонером та ще двома знайомими розпивали спиртне.

У якийсь момент, між власником будинку та потерпілим, виникла суперечка під час якої пенсіонер вдарив 27-річного односельця ножем. Чоловік помер на місці пригоди.

«Затриманому, 70-річному волинянину, слідчі оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваного поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Нині, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
руна Показати IP 30 Січня 2017 16:14
це моі однопартійці-а савченко своіх не кидає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus