USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Швеції люди в масках підпалили майже сотню автівок

14 Серпня 2018 11:56
У ніч на вівторок, 14 серпня, на південному заході Швеції люди в масках підпалили десятки автомобілів.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

«Десятки автомобілів виявилися охоплені полум'ям у ніч на вівторок, 14 серпня, на південному заході Швеції», - йдеться у повідомленні.

Інциденти сталися у містах Гетеборг, Мальме, Тролльхеттан, Гельзінборг, Фалькенберг і Люсечіль.

За попередніми даними, в Гетеборзі згоріли щонайменше 88 машин, а осередки загоряння розташовувалися в 20 різних місцях, уточнив координатор екстрених служб у цьому місті. У Тролльхеттані близько 40 молодих людей в масках підпалювали машини й атакували співробітників поліції, закидаючи їх камінням.

У поліції також не виключили, що організатори підпалів могли координувати свої дії через соцмережі. Поки що немає повідомлень про проведені поліцією затримання, також немає інформації про постраждалих людей.

У мережі мікроблогів Twitter стали з'являтися відео, де видно, як люди в чорному одязі ходять між припаркованими автомобілями, а також як палахкотять автомобілі.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 15 Серпня 2018 06:52
нещасні біженці з Африки так виражають свій протест

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus