USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Словаччині вбили журналіста: затримано членів італійської мафії

1 Березня 2018 22:05
У поліції Словаччини 1 березня повідомили про затримання сімох людей в справі про розслідування вбивства журналіста Яна Куцяка. Повідомляється, що сімох підозрюваних затримали під час рейдів у семи різних місцях на сході країни, інформує Радіо Свобода.

За даними поліції, серед затриманих у справі є люди з прізвищами та ініціалами осіб, деякі з них, як виглядає, збігаються, з іменами італійських бізнесменів, що фігурували в останньому розслідуванні Куцяка. Серед таких імен вказується Antonino V.

Відповідно до реєстру бізнесменів у Словаччині, італійський підприємець Антоніно Вадала певний час був співвласником фірми разом з помічницею прем’єр-міністра Роберта Фіцо Марією Тросковою.

Троскова і секретар Ради нацбезпеки країни, що також згадувався в розслідуванні Куцяка, подали у відставку 28 лютого на тлі очікування результатів розслідування вбивства журналіста. Обоє заперечують будь-які правопорушення.

25 лютого в будинку у селі Велька-Мача, на схід від столиці Братислави, були виявлені тіла розстріляних 27-річного журналіста Яна Куцяка і його подруги Мартіни Кушнірової. Партнери по коаліції закликали прем’єр-міністра Роберта Фіцо звільнити низку високопосадовців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus