USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Словаччині відпустили арештованих у справі про вбивство журналіста

3 Березня 2018 20:13
Словацька поліція відпустила 7 осіб, затриманих у справі про вбивство журналіста Яна Куцяка.

Про це заявила речник поліції Деніса Балогова, повідомляє Reuters.

"Протягом відведеного законом часу - 48 годин, (поліція - ред.) шукала докази для висунення обвинувачень. Після закінчення 48 годин особи були звільнені з-під варти", - йдеться у заяві Балогової.

Як повідомлялося, в поліції Словаччини 1 березня заявили про затримання сімох осіб в рамках розслідування справи про розслідування вбивства журналіста Яна Куцяка.

За даними поліції, серед затриманих у справі є люди з прізвищами та ініціалами, деякі з яких збігаються з іменами італійських бізнесменів, які фігурували в останньому розслідуванні Куцяка.

25 лютого у будинку в селі Велька-Мача поблизу Братислави було виявлено тіла розстріляних 27-річного журналіста Яна Куцяка і його подруги Мартіни Кушнірової.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus