USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У смерті хлопця в міліцейській машині винних нема, – прокуратура

24 Грудня 2013 15:24
Кримінальне провадження за фактом смерті 20-річного юнака у міліцейській машині на Волині закрите у зв’язку з відсутністю ознак складу злочину.
Про повідомив начальник управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області Тарас Безрукий, - інформує IA ZIK.

Прокурор заявив: «На сьогодні висновок комісійної судово-медичної експертизи вже є у розпорядженні слідства. Якщо я не помиляюся, кримінальне провадження закрите у зв’язку з відсутністю ознак складу злочину».

Конкретної причини смерті чоловіка Тарас Безрукий не назвав, однак зізнався: «Причина – у серці. Причина смерті пов’язана з серцем».

«Експертиза комісійна із залученням двох експертних установ, які знаходяться за межами області, тут категорично зазначено, що слідів застосування електрошокера не встановлено», – підкреслив прокурор.

«Рішення уже прийнято. Чітко не скажу коли, але рішення прийнято про закриття провадження», – додав Безрукий.

Нагадаємо, на Волині 13 листопада у міліцейській машині помер 20-річний водій.

За цим фактом прокуратура області майже відразу розпочала кримінальне провадження відносно працівників органів внутрішніх справ.

Деякі свідки бачили світло чи іскри та чули, як затриманий кричав, щоб його не били електрошокером.

Працівники ДАІ нібито використовували ліхтарик для пошуків ключів від машини затриманого. Тож у прокуратурі перевіряли версію, чи міг бути ліхтарик джерелом світла, яке бачили свідки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
знаючий Показати IP 24 Грудня 2013 16:20
Хлопець помер від передозу наркоти, енергетика і перенапруження - сам один борюкався з 4 працівниками міліції.
анонім до знаючий Показати IP 24 Грудня 2013 20:56
про що ти говориш? коли не знаєш правди краще взагалі мовчи!!!
УМДПЛ Показати IP 24 Грудня 2013 17:56
Смерть людини під час затримання це вже надзвичайна подія і є прямим порушенням ст. 1 і 3 Європейської конвенції при відповідному звернені держава Україна буде в явному програші. Вирахували б цю суму з фальсифікатора, було б для інших повчально.
Александр до УМДПЛ Показати IP 24 Грудня 2013 18:16
Стаття 1 Зобов'язання поважати права людини. Високі Договірні Сторони гарантують кожному, хто перебуває під їхньою юрисдикцією, права і свободи, визначені в розділі I цієї Конвенції Стаття 3 Заборона катування. Нікого не може бути піддано катуванню або нелюдському чи такому, що принижує гідність, поводженню або покаранню. Что именно "прямо нарушено"? .
копа Показати IP 24 Грудня 2013 18:26
а шо таке "нелюдське поводження"?
ВОВК Показати IP 24 Грудня 2013 19:02
Здивувався б якби когось притягнули до кримінальної відповідальності. В якій країні живемо панове ???
S Показати IP 25 Грудня 2013 07:11
Невже хтось сумнівався що буде по іншому, то якби це був син дяді борі, чи ще якихось високопосадовців труба булаб міліції

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus