USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У США вбили 23-річну українку

7 Квітня 2019 17:33
В американському штаті Вісконсін жорстоко вбили 23-річну українку Тетяну Гужву, правоохоронці підозрюють її чоловіка. Про це в суботу, 6 квітня, пише uapost.us.

Так, департамент поліції міста Вісконсін-Делс повідомив, що Тетяна Гужва була знайдена мертвою в будинку на бульварі Вашингтон 4 квітня. Поліція заарештувала її чоловіка, 31-річного Фуада Пашаєва, як підозрюваного у справі.

Як відомо, Гужва звернулася в поліцію 3 січня, тому що боялася, що Пашаєв збирається її вбити. Українка розповіла, що вони прожили разом три роки, протягом яких чоловік регулярно вживав алкоголь і бив її.

Пашаєву було висунуто звинувачення в домашньому насильстві за 11 пунктами, жертвою якого була Тетяна. Четвертного січня Пашаєв був звільнений під заставу в $10 тисяч. Йому заборонили наближатися до дружини і їхньої однорічної дитини.

Остаточних результатів аутопсії, які визначать причину смерті українки, поки немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Активіст Показати IP 7 Квітня 2019 18:06
Чому їй не жилось на Україні?
Пасивіст до Активіст Показати IP 7 Квітня 2019 22:07
На Укаине - так стали говорити наші північні сусіди з 2014 року. До цього казали " В Украине", Ви часом не з тих країв ?
Волиняка Показати IP 7 Квітня 2019 21:07
Тому що кожен свідомий громадянин хоче виїхати з України , батьки хочуть щоб діти вчилися за кордоном, інші шукають заробітку, щоб прогодувати сім'ю, дівчата шукають щастя там, бо усіх нормальних війна забрала, тому що "моя країна-суцільна руїна"...сумно, шкода дівчину, а ще більше її дитинку і батьків((((
куба Показати IP 8 Квітня 2019 18:43
а в Україні що невбивають чи немає у нас сімейного насилля.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus