USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Бив ракеткою і закрив у коморі: волинянин по-звірячому вбив дружину

26 Липня 2018 13:22
У селі Кримне Старовижівського району чоловік по-звірячому побив свою дружину та закрив її в коморі, де від отриманих травм жінка померла.

Про це йдеться у вироку Ратнівського районного суду Волинської області від 20 липня.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 24 квітня 2018 року обвинувачений, знаходячись на подвір’ї власного будинку у селі Кримне на вулиці Молодіжній, 96 Старовижівського району, під час сварки, яка виникла на ґрунті особистих неприязних відносин з дружиною, умисно наніс останній удари руками по обличчю та різних ділянках тіла. Жінка намагалася втекти в будинок, однак чоловік наздогнав її у веранді, схопив дерев’яну ракетку для гри в настільний теніс та умисно наніс їй не менше чотирьох ударів, спричинивши забійні рани голови та обличчя. Далі обвинувачений наносив дружині удари руками та ногами по обличчю, тулубу, верхнім та нижнім кінцівкам. Ухиляючись від ударів, жінка втекла в кухню.

Після цього чоловік затягнув дружину проти її волі в приміщення комори будинку та зачинив іззовні вхідні двері, таким чином заподіявши їй фізичні страждання, оскільки залишив в умовах, непридатних та не пристосованих для перебування людини. Від отриманих травм жінка померла.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину. Він розповів суду, що у них були постійні конфлікти з дружиною, оскільки вона зловживала спиртними напоями та залишала без догляду на тривалий час малолітніх дітей, коли він знаходився на роботі.

Отож, суд визнав його винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років 2 місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася Показати IP 26 Липня 2018 14:36
Якесь поле парадоксів та царство абсурду. Але і хороший приклад, що буває якщо "жити разом ради дітей". Поцікавитись би в цього ід*ота раніше, на який ... йому жити з жінкою з якою в нього "грунт особистих неприязних відносин". Якщо це правда - то для чого терпіти і тратити роки на алкоголічку, тобі хтось друге життя дасть? Тут замість алкоголю ще багато чого можна підставити - постійні мозговиноси, походи наліво і т.д. Не треба обманювати себе, бо може перейти межу і тоді вже нічого не зміниш і не повернеш. Але за дії твої відповідальність це все не знімає, наробив - будь добр відсидіти і подумати. Я це до чого веду. Вчитись краще на чужих помилках.
Ну Показати IP 26 Липня 2018 14:39
так у нас же європейська цивілізована країна і в боротьбі з сімейним насиллям у нас колосальні успіхи - всі тільки й рапортують, яких висот ми вже там досягли((((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus