USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Москві таксі в'їхало у футбольних вболівальників, серед постраждалих – українець

16 Червня 2018 21:47
У центрі Москви таксист збив групу пішоходів, після чого намагався втекти. Інцидент стався ввечері 16 червня на вулиці Іллінка.

В результаті аварії постраждали вісім пішоходів, передає Дождь.

Аварія трапилася на вулиці Ільїнці в районі будинку 4. Автомобіль таксі спочатку влетів у дорожній знак, після чого врізався в натовп людей.

Сам водій з Киргизстану, що намагався збігти з місця ДТП, стверджує, що не впорався з керуванням та в'їхав випадково, пише "Знай".

За даними департаменту охорони здоров'я російської столиці, сім постраждалих перебувають у задовільному стані, одна жінка - у стані середнього ступеня тяжкості.

Як інформує ТАСС, серед постраждали - два громадянина Мексики, один — України і дві громадянки Росії. Їх госпіталізували.


У посольстві повідомили, що вони отримали незначні травми, «їх стан нормальний».

Telegram-канал Mash опублікував відео аварії. На ньому видно, як водій таксі виїжджає на тротуар збиває пішоходів і врізається в стовп. Після цього він вибігає з машини і тікає. Відзначається, що перехожі зловили таксиста і передали поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
блмгнапгнд Показати IP 16 Червня 2018 21:53
молоток

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus