USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У вантажівці терориста в Нью-Йорку знайшли записку з присягою ІД

1 Листопада 2017 10:02
Виходець з Узбекистану, 29-річний Сайфулло Саіпов, який влаштував вдень 31 жовтня теракт в Нью-Йорку, незадовго до атаки написав на аркуші паперу, що здійснить напад в ім'я терористичної організації "Ісламська держава", повідомляє телеканал CNN, посилаючись на джерела в поліції.

Написану англійською мовою записку поліцейські знайшли у вантажівці, на якій Саіпов наїхав на людей. Співрозмовник телеканалу, не став розкривати її точний зміст.

Раніше повідомлялося, що терорист навмисне направив свою вантажівку в шкільний автобус з дітьми-інвалідами. Свідки події розповіли поліції, що Саіпов, який знаходився за кермом вантажівки

різко повернув свій транспортний засіб у бік автобуса з інвалідами, а після зіткнення вискочив з нього і з криками "Аллаху Акбар!" почав стріляти по людях. В результаті теракту загинуло вісім чоловік, ще 15 постраждали. Підозрюваний був поранений поліцейськими, затриманий і знаходиться в лікарні. Інцидент стався о 15:15 за місцевим часом.

Наїзд терорист здійснив неподалік від хмарочоса One World Trade Center. Він побудований недалеко від місця, де знаходилися вежі-близнюки, зруйновані в результаті терактів 11 вересня 2001 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus