USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У винуватця ДТП, що сталася навпроти штабу «Самооборони», вилучили пістолет

28 Квітня 2015 15:26
Інспектори ДАІ Волині вилучили у нетверезого винуватця ДТП пістолет.

Нагадаємо, 27 квітня у Луцьку на перехресті проспекту Перемоги та вулиці Генерала Шухевича, поблизу штабу «Самооборони», трапилась ДТП: нехтуючи безпечною та допустимою швидкістю, водій легкового автомобіля Opel «вписався» у мікроавтобус. ФОТО.

Під час оформлення автопригоди без потерпілих у салоні авто міліціонери помітили зброю, - повідомляє прес-служба волинської міліції.

Транспортний засіб доставили на арешт майданчик.

Як повідомлялося, в аварії ніхто не постраждав.

У ході оформлення матеріалів дорожньо-транспортної пригоди працівники Державтоінспекції зафіксували: водій «Опеля» перебував у стані алкогольного сп’яніння. Окрім цього, в салоні автомобіля виявили пістолет іноземного виробництва без будь-яких документів.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу луцького міськвідділу міліції, зброю передали для проведення експертизи в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області. Автомобіль доставлено на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів.

Поїздка для молодика обернулася притягненням до адміністративної відповідальності за статтею 130 – керування в стані алкогольного сп’яніння, частиною 1 статті 126 – керування без документів та статтею 124 – скоєння дорожньо-транспортної пригоди КУпАП.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
к Показати IP 28 Квітня 2015 15:35
Вороги України
Anonymous Показати IP 28 Квітня 2015 16:03
Повністю підтримую - БЕЗ документів і "заліпленим" їздиш - мінус права як мінімум років на 5! АЛЕ - "пістолет" - то СМІХОТА - абсолютно законний ФЛОБЕР, з яким наші мен.... (правоохоронці) дуже люблять покохати власнику мозок. Ну ЗА_КОН_НИЙ він, крапка, іграшка на рівні пневматики, яка вільно продається кругом де не лінь! А наші лівоохоронці за нього і кримінал заводити вміють - був уже випадок більше року тому в Ківерцях - затримали хлопця з таким - і відкрилил справу. Читав і РЖАВ ВГОЛОС (а власнику нешкідливо було б ще й в суд на такі дії подати - НЕ ЦЬОМУ, тому, ківерцівському....). Мені особисто пробували вони довести, що 4,5 пневматика - гвинтівка - піпець незаконна, і її МАЮТЬ право конфіскувати "без суду і слідства" - грошей хотіли.
флобер до Anonymous Показати IP 28 Квітня 2015 16:09
Вони б так справжню зброю у тих "активістів" вилучали, що у відкриту то з Калашами то з ПМ ходять!!!
Дмитро Показати IP 28 Квітня 2015 16:37
Акцент у заголовку на слові "Самооборона"?
Іра до Дмитро Показати IP 28 Квітня 2015 16:42
нагадування, що це та сама ДТП: http://www.volynnews.com/news/extreme/u-lutsku-dtp-navproty-shtabu-samooborony/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus