USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У 5-ти ДТП на Волині – чотири смерті

5 Жовтня 2009 12:03
Для трьох волинян і рівненчанина,  які стали жертвами дорожньо-транспортних пригод, минулі вихідні виявилися останніми. Про це 5 жовтня інформують «Волинські Новини».
У Луцьку суботнього дня приблизно о 2 годині на проспекті Волі 63-річна лучанка, керуючи автомобілем «Пежо-206», скоїла наїзд на пішохода 9-річного Дмитра. Хлопця з тілесними ушкодженнями доставили в ЛМКЛ.
Того ж дня о 20.30 на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці поблизу села Лище 27-річний Олександр, житель міста Луцька, водій автомобіля «ВАЗ 21053» виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем «Сканія» під керуванням 30-річного мешканця міста Рівне. Внаслідок ДТП рівненчанин та його пасажир, житель міста Луцька отримали смертельні травми.
У неділю  4 жовтня на автодорозі Луцьк-Ківерці-Маневичі в селі Дачне Ківерцівського району автомобіль «Фольксваген гольф», яким керував 24 львів’янин, врізався у придорожнє дерево. Внаслідок ДТП водій з тілесними ушкодженнями госпіталізований в Волинську обласну лікарню.
Увечері недільного дня о 20.30 в селі Повурськ Ковельського району 23-річний місцевий мешканець, будучи за кермом автомобіля  «Варбург», збив 8-річну односельчанку, жительку села Повурськ. Дівчинка отримала смертельну травму.
Того ж вечора о 20.10 на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин в районі села Гулівка водій автомобіля «Форд транзит» мешканець селища Маневичі 42-річний Михайло рухався в напрямку до Києва та здійснив наїзд на велосипедиста який рухався в попутному напрямку.  51-річний постраждалий, житель села Світле Ковельського району внаслідок зіткнення отримав смертельну травму. Труп направлено в судово-медичну експертизу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus