USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Донецьку чоловіка задавило під'їзним козирком

24 Березня 2011 12:20
У ніч на сьогодні, 24 березня, через обвалення під'їзного дашка багатоповерхового житлового будинку в Кіровському районі Донецька загинув чоловік.

Про це Українським Новинам повідомила керівник відділу зв'язків з громадськістю Донецького міськуправління міліції Ольга Почкалова.

"Надійшло повідомлення з лікарні швидкої медичної допомоги № 5 про те, що біля під'їзду на вулиці Кольцова, будинок 5 залізобетонною плитою дашка смертельно травмовано громадянина 1990 року народження", - сказала вона.

Перевірку проводить прокуратура Кіровського району міста Донецька.

Нагадаємо, як повідомляло агентство, у жовтні 2010 року прокуратура Куйбишевського району Донецька порушила кримінальну справу за фактом обвалення дашка під'їзду, внаслідок чого було госпіталізовано 3 підлітків.

Один з госпіталізованих підлітків помер у лікарні.

Нагадаємо, в кінці 2009 року у Солом'янському районі Києва в одному з парадних відвалився бетонний навіс. Він звалився прямо на автомобіль ВАЗ, припаркований біля парадного. На щастя, його власник не постраждав. Буквально за кілька секунд до події він вийшов з салону автомобіля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus