USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

У ДТП на Волині одна людина загинула, шестеро – шпиталізовані

18 Травня 2009 12:13
У п’яти ДТП, які сталися днями на Волині, одна людина загинула, а шестеро осіб потрапили до лікарні. Про це 18 травня повідомляють «Волинські Новини».
Як пише офіційний сайт УМВС у Волинській області, одна із дорожньо-транспортних пригод сталася неподалік Торчина. 39-річний мешканець села Холопичі Локачинського району, керуючи «Шкодою Октавіа», виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із «Жигулями», за кермом яких сидів 20-річний Віталій К. із Рівненської області. Унаслідок ДТП водії автівок, а також пасажир «Шкоди» - шпиталізовані.
Інша пригода сталася у місті Камінь-Каширський. Місцевий 34-річний підприємець Андрій Я., керуючи автомобілем «ВАЗ-2106», збив пішохода – 47-річного Федора М. Як наслідок, пішохід із тілесними ушкодженнями опинився на лікарняному ліжку.
Окрім того, ДТП із летальним випадком сталася в селі Підгайці неподалік обласного центру. Автівка (марка та водій встановлюються) скоїла наїзд на інваліда ІІІ групи Віктора Б. Як наслідок, цей 42-річний мешканець Луцька від отриманих травм загинув на місці пригоди.
В обласному центрі сталося дві ДТП. Зокрема на перехресті вулиць Яровиця та Набережна автобус «ПАЗ» під керуванням 53-річного жителя села Жорнище Ківерцівського району зіткнувся із мотоциклом «Хонда». У підсумку 17-річний мотоцикліст – лучанин Юрій В. – опинився у міській лікарні. Окрім того, внаслідок іншої дорожньо-транспортної пригоди щпиталізовано 19-річну лучанку Катерину С. Її на вулиці Рівненській збила «Тойота», за кермом якої сиділа 23-річна лучанка Олена С.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus