USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У ДТП в Луцьку розбито три машини, але люди не постраждали. ФОТО

20 Серпня 2009 10:12
Учора, 19 серпня, ввечері на вулиці Конякіна в Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода, учасниками якої стали аж три автомобілі. Про це повідомляє репортер «Волинських новин».
 
Інспектор групи оформлення матеріалів ДТП та дізнання ВДАІ (з обслуговування міста Луцька) Радім Романюк розповів про причини аварії. Винуватцем дорожньої пригоди став водій автомобіля «BMW», який рухався вулицею Конякіна в напрямку вулиці Карпенка-Карого. Він перевищив безпечну швидкість і виїхав на зустрічну смугу, перетнувши при цьому дві суцільні лінії. Там він скоїв наїзд на дві припарковані машини «ІЖ» та «Пежо-експерт».
 
Від удару автівки, що були припарковані, за інерцією змістилися у різні боки. Причому, «Пежо-експерт» опинився заледве не на середині проїжджої частини. У результаті ДТП всі машини отримали серйозні механічні пошкодження.
 
Зауважимо, що на щастя, в припаркованих автомобілях людей не було. Тому лише водій «BMW» отримав незначні порізи від скла, але госпіталізації він не потребував. Медичну допомогу йому оперативно надали на місці.
 
За словами інспектора групи оформлення матеріалів ДТП та дізнання ВДАІ (з обслуговування міста Луцька) Радіма Романюка, попередньо від водія було чути запах алкоголю, що пізніше і підтвердилося через експертизу у наркологічному диспансері.
 
На водія автівки, на думку даішника, очікує адміністративна відповідальність за керування автомобілем у нетверезому стані та за порушення правил дорожнього руху, що призвели до ДТП. А також буде порушене питання про ймовірну кримінальну відповідність керманича «BMW». Адже, як стало відомо, відбувся факт самовільного користування авто, адже транспортний засіб не належав водію, а знаходився у ремонті. Посвідчення водія у постраждалого в аварію узагалі при собі не було.
 
Пан Романюк зауважив, що такі прикрі випадки, на жаль, не поодинокі. Мовляв, здають люди машину в ремонт, а наступного дня їхня автівка – уже понівечена «горе-водіями».
 
Додамо, що приблизно 100 чоловік зібралися подивитися на пошкоджені автомобілі, проте серед них важко було знайти очевидців аварії, адже більшість казали, що «лише чули звук ДТП, проте не бачили дорожньої пригоди». Ці слова підтвердив і власник «Пежо-експерт», котрий прибіг до свого авто через страшний скрип та скрегіт. Зауважимо, що затору на вулиці Конякіна ця аварія не створила, проте дещо ускладнила рух.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 20 Серпня 2009 10:31
відредагуйте статтю, читати неприємно... ДПТ замість ДТП, транспортний засіЮ...
Анонім Показати IP 20 Серпня 2009 11:10
//На водія автівки, на думку даішника, очікує адміністративна відповідальність за керування автомобілем у нетверезому стані та за порушення правил дорожнього руху, що призвели до ДТП// - та за таке кримінальну відповіальність! а якби він виїхав на тротуар? а якби в автомобілях були люди?
Конкретно Показати IP 20 Серпня 2009 17:16
До ДТП призвів бігборд з рекламою м'ясорубки http://volynnews.com/img/news/20090820100033.jpg що розміщена на кожному кроці і відволікає увагу водіїв. Колір крові, завжди привертав увагу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus