USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У горе-матері троє дітей мало не згоріли у пожежі

11 Березня 2011 09:06
Прокуратура Волинської області порушила кримінальну справу проти волинянки, яка не хотіла доглядати за трьома своїми малолітніми дітьми.

Про це повідомили 11 березня у прес-службі прокуратури Волині.

Кримінальна справа порушена за ч.1 ст. 164 та ст. 166 КК України відносно жительки м. Володимира-Волинського Ірини К., яка ухилялася від утримання трьох своїх малолітніх дітей та умисно злісно не виконувала встановлені законом обов’язки по догляду за ними, - повідомили у прокуратурі.

Як розповів старший помічник прокурора області з питань захисту прав і свобод неповнолітніх Олексій Гоманюк, проживаючи в антисанітарних умовах, десятирічна дівчинка та дво- й чотирирічний хлопчики були позбавлені повноцінного харчування й часто хворіли на інфекційні хвороби.

Їхня ж мати, отримуючи від держави грошову допомогу, не витрачала ці гроші на утримання і лікування дітей. При тому ще й зловживала алкоголем.

При цьому від держави вона мала три види соцдопомоги: допомогу для догляду за дитиною до 3-х років, допомогу при народженні дитини та допомогу як одинока матір 3-х дітей.

Через заборгованість за комунальні послуги у помешканні жінки відключили електроенергію. До електропроводки під’єдналися самовільно, через що сталося замикання і у квартирі виникла пожежа.

Під час пожежі діти отримали важкі термічні опіки та отруїлися чадним газом. Дітей госпіталізували.

Триває досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 11 Березня 2011 09:16
Доки грім не вдарить... Раніш чиновники не бачали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus