USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку визначилися, яких і скільки учнів харчуватимуть у школах безплатно

18 Серпня 2022 12:42
Майже три тисячі школярів Луцької територіальної громади харчуватимуться в освітніх закладах безплатно.

Відповідне рішення ухвалили члени виконавчого комітету Луцької міської ради 17 серпня, розширивши перелік категорій дітей, які безплатно харчуватимуться у школах. До раніше погодженого переліку додали дітей, чиї батьки були мобілізовані до війська, або ж є бійцями добровольчого формування Луцької громади, повідомили в мерії.

Отож, безплатним харчуванням планують забезпечити: 101 дитину з категорії "діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування"; 1470 дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до закону "Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям"; 400 дітей, чиї батьки призвані на військову службу по мобілізації та чиї батьки є добровольцями добровольчого формування Луцької міської тергромади №1; 267 дітей комунального закладу "Луцький навчально-реабілітаційний центр Луцької міської ради"; 27 дітей загиблих (померлих) військовослужбовців та осіб з інвалідністю внаслідок війни з числа учасників АТО/ООС; 130 дітей з інвалідністю внаслідок війни; 151 дитину з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах; 350 дітей з числа внутрішньо переміщених осіб.

Читати ще: Попри війну, реформу шкільного харчування на Волині не зупинятимуть

На щоденний обід одного учня з міського бюджету планують виділяти 35 гривень, а для вихованців Луцького навчально-реабілітаційний центру – 45 гривень. Це рішення діятиме протягом першого семестру нового навчального року.

Нагадаємо, у Луцьку завершують підготовку шкіл до 1 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus