USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Ковелі депутат натовк дитину обличчям у пісок?

26 Квітня 2011 13:45
Депутат Ковельської райради Сергій Повар провчив 7-річного хлопчика за те, що той на подвір’ї багатоповерхівки грався його піском: як стверджують свідки, обранець натовк дитину обличчям у пісок.
Випадок трапився у Ковелі на вулиці Володимирській біля будинку № 85 приблизно о 18-й годині, - інформує Волинь-нова.
Семирічний Максим З. грався у піску, який привіз на подвір'я багатоповерхівки Сергій Повар для проведення ремонту власної квартири. Повар якраз вийшов викинути сміття, коли раптом побачив, що у його піску бавиться дитина.
Свідки розповідають, що він схопив малого за комірець куртки і почав товкти обличчям у пісок. Все це відбувалось на очах кількох чоловік. Хтось зробив зауваження 67-річному Сергію Повару, але той не реагував.
Тоді одному зі свідків довелось силою відсторонювати розлюченого пенсіонера від малолітньої дитини, яка від страху та отриманого стресу «наробила в штани».
Мати хлопчика, побачивши свого сина заплаканим і переляканим, у зім'ятому одязі, зателефонувала до чергової частини міліції і повідомила, що невідомий громадянин познущався з її дитини.
На місце пригоди прибула оперативно-слідча група Ковельського міськрайвідділу внутрішніх справ. Працівники міліції опитали свідків і встановили особу хулігана.
Сергій повар – досить відома людина у місті залізничників. Він другу депутатську каденцію поспіль у Ковельській районній раді є лідером фракції «Батьківщина», керівником громадської приймальні районної партійної організації ВО «Батьківщина».
«Я йшов з пакетом сміття, а він з іншої сторони купи піску вискочив, потупцював і на мою сторону вибіг, - розповів свою версію подій Сергій Повар. - Я його взяв за комір і кажу: «Що ти робиш?» І все! І піднялася буча, йолки-палки. Я ж не бігав за ним, не доганяв. Він вискочив і якраз під праву руку потрапив. Мене запитали: «Ви ж депутат?» - «Так!» А що тут приховувати? Я його трусонув - злетіла бейсболка з голови. Підійшов чоловік, підняв і каже: «Що ви робите?» Відповідаю: «Ну, а що він робить?» «Хіба так можна?» - знову до мене. «А що я повинен робити?!» - мовлю йому. І все! Тут жінка почала кричати. Я пішов, відніс сміття і пішов додому, ще в магазин зайшов».
«Але ж свідки стверджують зовсім інше, що ви саме товкли дитину обличчям у пісок», - зазначив журналіст.
«Там була хвилина діла – і все. Може, я його брав за комір, коли він з цієї купи піску збігав, то так вийшло, що він падав. Не знаю. Я його не зачіпав. Навіщо він мені здався?»!
За словами начальника Ковельського міськрайвідділу внутрішніх справ полковника міліції Миколи Дубія, правоохоронцям свої висновки мають дати судмедексперт та психологи.
Матеріали перевірки з міліції передадуть ковельському міжрайонному прокурору, який прийме остаточне рішення. Зі слів Дубія, не виключено, що за цим фактом буде порушено кримінальну справу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Zheniok Показати IP 26 Квітня 2011 14:05
мандат на стіл бидлло
selecty Показати IP 26 Квітня 2011 14:19
думаю, що нічого тому депутатові не буде!!!
Лара Показати IP 26 Квітня 2011 14:23
...згідна...накормити його самого тим піском, щоб мало не показалось...
правдоруб Показати IP 26 Квітня 2011 14:51
і це народні обранці
Я Показати IP 26 Квітня 2011 15:10
Це все робитться для того щоб заплямувати репутацію Батьківщини.Що робить з нами влвда це не тільки тикає лицем у пісок а у г....Але коли при владі партія Регіонів то можна чекати від Табачника екзаменів які чи то відмінили чи то не відмінили.Головне що батьки викинули 100 грн. на книжки.Від Азарова -дешева капуста по 25-30грн. за кг. і т.д. і т.п. Це все людей влаштовує.Треба від проблем великих перекинутися на будь що чого й насправді не було.
Zheniok до Я Показати IP 26 Квітня 2011 19:00
угу, виховують спеціальних дітей, щоб провокувати депутатів, вам власне не соромно? йдеться про маленьку дитину
Роман Показати IP 26 Квітня 2011 15:12
відірвати скотині яйця. Батько повинен не чекати поки розбереться міліція, бо вона все рівно нічого робити не буде. Таку курву разом з його сімєю знищити!
111 до Роман Показати IP 26 Квітня 2011 16:51
коли ваша собака на газон накакає я теж вас пристрелю
Роман до 111 Показати IP 27 Квітня 2011 18:54
Це ти мені про собачку? Ти нічого не перепутав?
Лена Показати IP 26 Квітня 2011 15:20
Оце вам депутати. І від Батьківщини. Хто його обирав депутатом? ЖАХ!!!!! Депутати, схаменіться. Ми обираємо порядних, а вони залізши на крісло депутата стають - бидлом. Сором депутатам Батьківщини.
Лучанин до Лена Показати IP 27 Квітня 2011 00:07
Яких порядних? Звідки ви в цьому впевнені? Ви їх знаєте особисто, постійно бачите їх роботу, в курсі їх особистого життя? Ви тільки папери читаєте і ставите галочку там, де прізвище гучніше. Власне я на 100% впевнений що жодна порядна людина в депутати просто не піде, бо порядна! А цьому найпоряднішому купити би відерце піску, як компенсацію і заставити зжерти у всіх сусідів на очах під відеокамерами, щоб претензій не було...
ПРОХОЖИЙ Показати IP 26 Квітня 2011 15:28
Грається малий в піску , щось ліпить. Йде депутат : "Що робиш?" - Місю! - Що місиш ? - Пісок з гі.ном ! - Нащо ? - Хочу депутата виліпити... Ах , ти , сучий сину ! - Дав добрячого стусана депутат , та пішов на засідання. Ввечері вертається - той же малий знов в пісочниці... - Знов ліпиш ? - Ліплю , дядечко депутат ... - Знов пісок з гів.ом ? - Ага...Хочу пожежника виліпити. - Чому пожежника ? - А на депутата г.вна не вистачає...
просто марія Показати IP 26 Квітня 2011 15:39
це падло все своє життя людську кров пило. на старості дитячої захотілося.
Вова Показати IP 26 Квітня 2011 16:20
Це не людини. Депутати і піску дитині не дадуть, щоб погратися. От які вони!Зажеріли, думають все з"їдять і не подавляться. Депутати - не люди.
Lawbreaker Показати IP 26 Квітня 2011 20:24
От непотріб!Не дай Бог,то був би мій син,то цей дідусь-дупутатик приїзду міліції не дочекався би - його б швидка раніше забрала.
тому, хто "Я" Показати IP 27 Квітня 2011 00:07
Висновок судмедекспертизи: легкі тілесні ушкодження. Матеріали в прокурора на столі. Буде кримінальна справа?
Сергій Данилович Показати IP 27 Квітня 2011 08:30
І чого ця паскуда і за які гроші затіяла робити ремонт у своїй барлозі??? І чого цей злополучний "золотий" пісок лежав просто посеред неба габузом, а не акуратненько не запакований у мішочки? А це свідоме запаскудження навколишнього довкілля, адмін стаття вже готова(куди дивиться ЖЕК і міськрада). Стопудово, що пісок крадений!!! І він за нього ні копійки не заплатив! P.S. В 67 лет , батенька, надо думать о земле (учиться привыкать), а не об удобствах.
СЕРГІЙ Показати IP 27 Квітня 2011 11:04
Да який з нього депутат якщо він навіть малою дитиною нормальо не може вести себе.Що тоді вже говорити про його ставлення до дорослих.Він показав що йому все до одного місця ,повна зневага до людей які живуть в олному місті.(БИДЛО) я не знаю як його ще назвати
SW Показати IP 27 Квітня 2011 11:08
Недавно у Луцьку стався прикрий випадок. Собака покусав дитину. Деякі люди почали звинувачувати маму, що не вгледіла. Хоча мама знаходилась на відстані п’яти метрів від дитини.
andrej Показати IP 27 Квітня 2011 11:19
Одне слово - ШАКАЛ
знаючий Показати IP 27 Квітня 2011 11:41
До юлі його відвезти і посадити в будку біля неї , хай гавкає..
makar Показати IP 27 Квітня 2011 20:07
я думаю,батьки малюка знайдуть на нього управу і без міліції,і без судів.(я би так зробив)
лучанка Показати IP 27 Квітня 2011 23:10
однозначно,треба братись за цих придурочних депутатів не питаючи з ,якої партії
Громадянська ініціатива "Я звинувачую" Показати IP 11 Травня 2011 21:24
Злочин додано до бази даних громадянської ініціативи "Я звинувачую". Якщо хтось має фотокартку депутата чи будь-яку іншу додаткову інформація, будь ласка, повідомте нас. http://ua-blacklist.info/2011/05/11/delo-0000-000-46/
Олег Показати IP 13 Травня 2011 15:01
А мені ще одна річ незрозуміла: що приватний пісок робить на газоні? ! твій ремонт, то занеси собі пісок до хати. яйця йому мало відірвати за дитину ! дайте фото хоч, бо не доїду у морду плюнути мерзоті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus