USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Ковелі викрили підпільний горілчаний цех

11 Серпня 2010 10:19
У двох ковельчанок, які виготовляли фальсифіковану горілку, співробітники волинської податкової міліції лише спирту знайшли три з половиною тони.

Про це 11 серпня повідомили у прес-службі ДПА України у Волинській області.

Дві ковельчанки налагодили систематичний продаж фальсифікованих алкогольних напоїв та цигарок з підробленими акцизними марками.

Виготовлення горілки кустарним способом зі спирту відбувалося в масштабах, що свідчать про налагоджену роботу підпільного цеху - стверджують в Управлінні податкової міліції ДПА в області.

Наприклад, в помешканнях спільниць виявили 3,5 тони спирту, та 140 літрів горілки–фальсифікату, готової до продажу.

Окрім цього, громадянки мали запас 116,5 тисяч пачок цигарок з підробленими марками акцизного збору, які й пропонували постійним клієнтам.

Увесь цей підпільний товар вартістю 750 тисяч гривень співробітники податкової міліції вилучили та припинили діяльність підпільного цеху.

Наразі правоохоронці встановлюють канали надходження на територію Ковельщини фальсифікованих підакцизних товарів та причетних до їх організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus