USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У квартирі вибухнув газ. Поранило дівчину. ФОТО

9 Серпня 2010 17:16
У квартирі чотирьохповерхового житлового будинку у селищі Ратно Волинської області через вибух газу постраждала 19-річна дівчина.

Пригода трапилася о 13:09 9 серпня – повідомили у центрі пропаганди ГУ МНС у Волинській області.

Як з’ясувалося лучанка наглядала за квартирою дядька, який живе у Ратному, та зараз – за кордоном. Того дня дівчина прийшла до помешкання разом з батьком. Увімкнули світло – і за долі секунди здетонував газ.

Вибухова хвиля вибила вікна та вхідні двері. Літній чоловік залишився неушкодженим, оскільки перебував у дальній, незагазованій частині помешкання.

Його дочку з опіками обличчя та рук медики госпіталізували до Ратнівської центральної районної лікарні.

Наслідки надзвичайної події ліквідовували працівники чергової варти 14-ої самостійної державної пожежної частини селища Ратно.
Причини вибуху та обставини, за яких він трапився, з’ясовує спеціально створена комісія, до складу якої увійшли фахівці цивільного захисту та техногенної безпеки.

Рятувальники застерігають: якщо ви відчули запах газу в приміщенні, негайно перекрийте крани подачі газу та вентилі газових приладів. Пам’ятайте: користуватися відкритим вогнем, вмикати електроприлади категорично заборонено! Повідомте усіх, хто перебуває поруч, про необхідність негайно залишити приміщення. Викликайте аварійну газову службу за телефоном «104», а з прибуттям спеціалістів дійте за їх вказівками.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
))) Показати IP 10 Серпня 2010 00:30
селище РатнЕ, виправте
v Показати IP 10 Серпня 2010 11:19
якби люди з повагою вiдносилися до вентиляцii-такого б не було.справа в тому що люди засовують у вентканали електровитяжки.залiплюють папером-щоб не було холодно.не перепровiряють наявнiсть тяги-вентиляцii.не очищають ii вiд павутини i т.д. i т.п. дехто пeрекривае доступ до вентиляцii шафами нaвiсними стелями-потолками. а якщо в селищi не введено за норму щорiчнi перевiрки вентиляцii - ось це все нехлюйство i призводить до трагедiй.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus