USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У лісі зловили братів-браконьєрів

7 Грудня 2010 15:49
Лісова охорона у Маневицькому районі Волині затримала двох мисливців без будь-яких дозволів та з незареєстрованою зброєю, які підстрелили самця козулі.

Про це повідомила 7 грудня керівник прес-служби Волинського обласного управління лісового мисливського господарства Оксана Чурило.

Затриманими виявилися два мешканці села Череваха Маневицького району, брати Андрій та Петро М.

«Потри те, що зараз дозволено полювання на хутрових та парнокопитних, вони вирішили не дотримуватися букви закону», – розповів заступник директора ДП «Маневицьке ЛГ» Микола Корець.

Корець додав, що правопорушення виявили 4 грудня, під час проведення рейду.

Чоловіки підстрелили самця козулі. Лісова охорона зафіксувала порушення статті 20 (п.1, 2) Закону України «Про мисливське господарство та полювання». Браконьєри порушили заборону полювати без належного на те дозволу та в заборонених для цього місцях.

Згідно з таксацією, брати-мисливці завдали збитків на суму близько 8 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus