USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У луцькому будинку – тріщини розміром з долоню. ФОТО

31 Травня 2013 17:45
Звернення від мешканців будинку 20, що на Соборності, надійшло до «Комунального патруля». Занепокоєні вони тим, що у стіні будівлі «росте» величезна тріщина, - про це інформують у прес-службі видання.

Виявилось, про проблему відомо уже давно. Перша тріщина у будинку з'явилася ще у 1997 році. Про це свідчать паперові маячки з відповідними помітками, які встановлюють для того, щоб слідкувати за ситуацією. Деякі із них розірвані. За 15 років такі маячки на стінах будинку виросли, як гриби, адже тріщин стало більше.

Подібних ситуацій у Луцьку чимало, і комунальники кажуть, що подібні тріщини можуть залишатися статичними і незмінними протягом багатьох років.
«Можливо, будинок з такими невеликими тріщинами ще б років 20 так простояв, якби не будівництво, яке розпочалося прямо біля будинку», - стверджує мешканець Володимир. «За останній рік деякі тріщини стали такими, що можна у них просунути долоню», - додав він.

Обгороджений пустир для забудови стояв давно. Ніхто із мешканців, кажуть, не знає, що за об'єкт зводиться біля їхнього фактично аварійного будинку. На огорожі відсутній будівельний паспорт та невідомо, хто замовник будівельних робіт та хто їх виконавець.

Запит на отримання цієї інформації та перевірки законності вказаного будівництва редакція надіслала інспекції Держархбудконтролю у Волинській області та міському голові.

Видання надалі слідкуватиме та повідомлятиме про перебіг подій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus