USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через дірявий дах вода в луцькому будинку тече по електрощитовій

21 Лютого 2017 12:25
У будинку на вулиці Чорновола, 2б тече дах. Комунальники кажуть, що на капремонт даху треба залучати кошти й мешканців, але, переконують, лучани відмовляються. Натомість посадовців городяни запевняють, що не проти співфінансувати ремонт покрівлі.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міській раді 21 лютого.

Секретар міськради Юлія Вусенко повідомила, що до неї та першого заступника міського голови Тараса Яковлева не раз зверталися мешканці будинку на вулиці Чорновола, 2б з проханням відремонтувати дах. Лучани розповідають, що талі та дощові води стікають просто на електрощитову.

Натомість в ЖКП переконують: тимчасово проблему там ліквідували і зробили ремонт. Проте в будинку потрібно робити капітальний ремонт покрівлі. На це грошей у ЖКП немає. Комунальники кажуть, що вже декілька разів проводили збори з мешканцями будинку, аби вони долучилися до робіт на умовах співфінансування. Та постійно вони відмовляються, мотивуючи це тим, що платять за утримання будинку.

Натомість Юлія Вусенко каже, що лучани її запевняли про готовність долучитися фінансово до ремонту. Ще й скаржилися, що з даху ніхто не прибрав сніг. Зрештою, в міській раді вирішили зорганізувати цього тижня ще одні збори мешканців, аби обговорити проблему.

До слова, під час оперативки стало відомо, що ремонту даху потребує також будинок на вулиці Гнідавській, 40.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Житель Показати IP 21 Лютого 2017 13:06
Прийде новий господарник ще краще заживите.
Лучанин до Житель Показати IP 21 Лютого 2017 14:05
А цей дах, та інші такі дахи по Луцьку, це не показник "роботи" Романюка? Це вам не землю під забудови роздавати башкалєнкам і буратіни будувати разом з козюрами. Господарники блін
Лом Показати IP 21 Лютого 2017 13:43
От я і не плачу жеку, всерівно грошей нема, але якщо порахувати то я повинен в підїзді бачити люстри і ходити по дубовому паркету, а в доворі повинен бути батанічний сад.
Лучанин Показати IP 21 Лютого 2017 14:28
А цей дах "ремонтував" теж новий господарник, чи той що був? Тільки красти вміють!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus