USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку автобус убив жінку, яка стояла на зупинці. ФОТО

4 Січня 2011 17:51
У Луцьку на вулиці Рівненській маршрутний автобус № 17 налетів на літню жінку та врізався у магазин на зупинці – через що жінка померла на місці події.

Пригода трапилась близько 16:00 у вівторок, 4 січня. На місце аварії виїхали медики, пожежники та слідчо-оперативна група.

Як розповідають очевидці аварії, зіткнення з іншими транспортними засобами не було. Зі слів перехожих і свідків, водій маршрутівки раптово кинув кермо і взявся за голову, наче йому стало зле.

Перед магазином у той час стояла жінка, на яку й наїхала маршрутівка.

Продавець магазину, на який налетів автобус, розповіла, що на момент зіткнення в магазині перебувало дві жінки – сам продавець та її знайома.

«Водій раптово заїхав. Холодильники попадали на нас, а ця мертва людина прямо нам в магазин головою. А ці наші медики потім просто прийшли і пощупали. Стара людина – кому вона потрібна? Бабулька ще кілька хвилин ворушилась, але ніхто нічого не робив. Вони стояли з мигалками і все», – розповіла продавщиця.

Правоохоронці ж нині з’ясовують обставини ДТП.

«На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, яка зараз опитує свідків ДТП. На жаль, жінка, яка знаходилась на зупинці, загинула. Водія поки що доставили в лікувальний заклад. Зараз наші працівники по мірі можливості будуть брати пояснення, з’ясовувати чому так сталось. Попередньо, з невідомих поки що причин, він несподівано виїхав на тротуар», – прокоментував подію виконувач обов’язків начальника Луцького відділу ДАІ Віктор Главічка.

А от власник магазину, підприємець та екс-депутат Луцької міської радди Дмитро Москвич вважає, що однією з причин нещастя є незадовільний стан доріг в місті.

«Невідомо поки, як він міг сюди потрапити, на якій швидкості їхав і маневрував. Але дуже багато залежить від того, що дороги не чистяться. А компенсувати збитки, думаю, буде власник маршрутного таксі», – сказав Москвич.







На фото вгорі під синім простирадлом - труп загиблої жінки.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 55
CJ Показати IP 4 Січня 2011 17:57
Я ж цією маршруткою їхала на роботу! Дякувати Богу, виходила раніше! О_О!!!
водій Показати IP 4 Січня 2011 18:03
просто треба посипати зупинки, я думаю всі бачили як ковзаються тролейбуси і маршрутки,як їх ставить(раком),ось вам і результат!! а винного як завжди зроблять водія...
Тетянка Показати IP 4 Січня 2011 18:16
жахлива аварія. співчуваю рідним загиблої.
мирек Показати IP 4 Січня 2011 18:23
сделать такой трюк на гололеде очень просто -крутнуть руль в нужную сторону и резко тормознуть и клиент у тебя в салоне.а по правде очень жаль пострадавших
Андрій Показати IP 4 Січня 2011 18:30
а чого нічого не сказано про пазажирів? Він їхав сам? Пасажирили не постраждали? Як коментує подію власник ТЗ? Чи проходив водій обовязковий медогляд перед рейсом?
Юля Показати IP 4 Січня 2011 18:42
Співчуваю рідним загиблої, а як на рахунок відповідальності наших "медиків", які підійшли і тільки пощупали пульс,а людина ще ворушилася, жах...
Василь Показати IP 4 Січня 2011 19:21
Якби на зупинці не було магазину, в потерпілої був би шанс...
Вот так! Показати IP 4 Січня 2011 19:32
Погані дороги-НЕ виїзжай;погано себе почуваешь-НЕ виїзжай,але вони за гривню удавляться...
мирек Показати IP 4 Січня 2011 19:48
не гоните на медиков.я благодаря богу оказался на месте трагедии через 2 минуты и женщина не подавала признаков жизни.а насчет дорог то не посыпайте - на голой заднице и санях быстрее в Еропу вьедем
Домовичок Показати IP 4 Січня 2011 20:00
Де ж обіцянки що дороги в Луцьку будуть чичтити???? Їздити небезпечно! І стояти виявляється на зупинці теж! Співчуваю рідним загиблої.
Герман Показати IP 4 Січня 2011 20:26
Жесть!!!
AndreViktorovi4 Показати IP 4 Січня 2011 20:27
Маршрутчикам та іншим водіям які займаються перевезенням пасажирів треба щоб зробили примусову здачу екзамена в ГАІ. Особливо щоб перевіряли їх поведінку в екстримальних ситуаціях. Хоча самі маршручтики частіше всього і створюють ці ситуації.
gerasim1303 Показати IP 4 Січня 2011 20:32
Да,жесть!!!
цікавий Показати IP 4 Січня 2011 20:43
от недавно була стаття про битву між перевізниками за маршрути. Цікаво який це перевізник??
Man Показати IP 4 Січня 2011 21:40
Дибіл Романюк не може доріг посипати. Того і такі справи. 15-ка сьогодні ледве вибуксовувала з зупинки,все слизьке і не посипане.
max-davud до Man Показати IP 5 Січня 2011 09:13
На рахунок доріг це точно......!
Ігор Показати IP 4 Січня 2011 22:52
В салоні на момент зіткнення знаходилось 5 пасажирів, Які отримали легкі травми.
цікавий Показати IP 4 Січня 2011 23:08
от недавно була стаття про битву між перевізниками за маршрути. Цікаво який це перевізник??
vitalik Показати IP 4 Січня 2011 23:28
їхав через пару хв післіа аварії! жалко жінку! водії які їхали на впроти нього казали що перед маршруткою вібігла дитина, і він почав тормозити! чи правда це я не знаю! Хотя значну роль зіграла слизька дорога!
Іван Показати IP 4 Січня 2011 23:29
Справді, нащо той мер сидить там, коли дороги не чищенні? Дорожньо-комунальні служби винні і мер, що не дбає за місто, а своє збагачення!
Ксю Показати IP 4 Січня 2011 23:39
Жахлива трагедія. Велике співчуття сім"ї загиблої та перевізникові. Але чому при керуванні Шиби такої трагедії небуло, ви подивіться у якому стані знаходяться дороги, чому не прибирають сніг, не посипають піском. В нас дуже швидко знаходять винних, але поясніть яка вина водія чи перевізника в тому що машину просто зупинити не можна, суцільний лід. Треба щоб за це несла відповідальність нинішня влада, якщо не змогла вчасно прибрати сніг.
Сер до Ксю Показати IP 5 Січня 2011 11:04
Шиба під час свого "керування" і не таких лих наробив! До чого тут він взагалі?
НЕКАП Показати IP 5 Січня 2011 00:01
Да,чи була посипана дорога біля зупинки. Бо по причині написання програм про збільшення таріфів на коьуналку і рахування грошей, скільки хто заборгував влада у злобі забула про членів громади :показник-травми людей на зупинках, маршрутки врізаються в автобусні стоянки, смерть членів громади.
maks Показати IP 5 Січня 2011 00:41
не гоніть на Романюка - ви що вже забули минулий рік із Шибою? зараз ще побожескі...
max-davud до maks Показати IP 5 Січня 2011 09:17
Ви шановний десь в від'їзді були, я ще непамятаю такого бардака на вулицях!
Лучанин до max-davud Показати IP 5 Січня 2011 14:21
Всі останні роки - бардак! Далі ще краще буде, зачекайте... Щодо Шиби - то він дуже хитрий лис і зумів співпрацювати з міськрадою, а в цього велике протистояння, бо дуже сильно змінився якісний склад Ради. Чекайте до наступних виборів, може тоді щось зміниться, якщо народ думати почне... А родичам загиблої співчуття.
міля Показати IP 5 Січня 2011 07:36
Співчуття родичам загиблої. Але скажіть літом дорога не слизька, то що з цими гадами маршрутчиками менше аварій. Коли при управлінні авто водій одночасно розмовляє, гроші рахує, курить, говорить по мобілціі задницю чухає. Нахалів водіїв більщих за таксистів і маршрутчиків немає. Я їх би всіх ......
IronMan Показати IP 5 Січня 2011 08:23
А що ви так мера захищаєте? Не знав куди йшов і чим потрібно займатися? Ах да - Бандері почесного громадянина в першу чергу ... От через пару днів температура плюсова буде і дощ піде, ось тоді подивимося як Луцьк "попливе", це ще квіточки!
Ольга Показати IP 5 Січня 2011 08:49
А колишній депутат Москвич взагалі мав би моральну гідність коментувати дану ситуацію... На його рідній зупинці біля "Старого базару" струхлі споруди, боронь-Боже, повбивають перехожих... І таке страшидло має право розташовуватись в місті??? в центрі історичної спадщини Луцька... Хоч-би огородив високим парканом від срамоти та біди - подалі...
Елена до Ольга Показати IP 5 Січня 2011 11:40
Ольга, а коли Ви востаннє були на зупинці біля "Старого базару" ?.....Там зараз йде реконструкція зупинки...І до чого взагалі Москвич до цієї трагедії? Співчуття родичам загиблої та водія. Такого навіть ворогові не побажаєш. Не думаю, що водій спеціально збив жінку, і не потрібно вже його засуджувати і казати, які всі маршрутчики козли. А куди ж дивиться влада?....вони на вулицю не виходять?..... вони не козли?
Айс Показати IP 5 Січня 2011 09:10
Журналісти, звісно, у своїх найкращих традиціях посмакували... Респект вам, шановні! Вже можна було б відгорнути простирадло і труп сфоткати... Слабо?
МУМУ Показати IP 5 Січня 2011 09:45
Якщо треба, то й треба сфоткати. Люди про все повинні знати. Що б ти знав, якби не журналісти? Сидів би на печі і розглядав в компютері статеві органи московських повій? Очима трахав би, а носом "кінчав".
правда Показати IP 5 Січня 2011 09:47
цим маршрутчикам мобілки на маршруті треба забирати.Їхала вчора 11-ткою -дорога слизька небезпезпечна а він цілу дорогу як баба базарна ляпає по телефону. Люди кричать просять спинитися на зупинці- не чує.спиняє як хоче і де прийдеться.Поки не виматюкали пасажири -трубку не кинув.Козел.
міля Показати IP 5 Січня 2011 12:18
Маршрутчиків на щоденний контроль і зобовязати квитки видавати. Не думаю, що в автобусі всі застраховані були. Цих гадів привчати до порядку. А завдання мера саме це з ними зробити. Позбавити права перевезення пасажирів цього власника. Скажіть, що то за паскуда. Всі мовчать, хто він такий.
лікар швидкої допомоги Показати IP 5 Січня 2011 12:33
Я, лікар КЗ «Луцької станції швидкої медичної допомоги» висловлюю своє обурення спотвореною інформацією з приводу ДТП. Я була керівником бригади, що обслуговувала цей виклик. Оглянула тіло потерпілої 40 річної жінки і констатувала біологічну смерть в результаті травм несумісних з життям, тіло було значно деформовано. А некомпетентні висловлювання в нашу адресу, на те, що медики не надали допомоги, я сприйняла як образу моєї професійної гідності. Я маю 14 років медичного стажу і вищу кваліфікаційну категорію. Як люди, які знаходяться на певній відстані від тіла і не можуть навіть приблизно встановити вік людини, називаючи 40 річну жінку старою бабусею, мають право стверджувати, що жінка була жива і їй не надали медичної допомоги? Я, як людина розумію емоційний стан цих людей, але їх звинувачення є безпідставними.
Dima до лікар швидкої допомоги Показати IP 6 Січня 2011 01:41
Ви як лікар із 14-ти річним стажем мали б відрізнити жінку 40-ка років і 52 років!!!
Альо Показати IP 5 Січня 2011 12:57
Висловлюю співчуття родичам загиблої.....А дороги в місті дійсно жахливі!!!!!!!!За весь зимовий сезон два рази тракторець зпіском бачила!??Тротуари ,зупинки бардак!!!!За те значки приват банку на міській ялинці!!!!!!!
Wolf Показати IP 5 Січня 2011 14:20
ще ніхто толком не знає обставин, проте всі висловлюють свої коменти.... При чому тут Романюк, комунальщики...... А може водію стало зле??? Ви самі їздите за кермом???
Лучанин до Wolf Показати IP 5 Січня 2011 14:34
Коли мені зле я не їду, або принаймні якщо щось подібне відчуваю, то зупиняюсь. Романюк і комунальщики повинні були зробити загорожу, якою і є бровка, тільки очищена. А дякуючи їхній бездіяльності там вийшов трамплін + допомога інших водіїв, які не вміють плавно зупиняти та рушати, щоб сніг вкатувався (він тоді розбивається), а не розковзувався. Їхав недавно тролейбусом: як лапу на педаль поставила, так поки буксувати не закінчив через 100-250м, так і не пустила. А після неї наступний вже може і на тротуар вилетіти ... Скоріше за все йому зле і стало, бо в іншому випадку його дії пояснити взагалі неможливо ...
Wolf Показати IP 5 Січня 2011 14:29
Для Альо: зимовий сезон ще й половину не пройшов - а тракторці та грейдери, хоча їх небагато на Луцьк, я бачив не раз і не два, тому, що майже постійно за кермом... - тому не треба цих розмов....
Сашко Показати IP 5 Січня 2011 14:41
Правда, пишіть скарну в письмовому вигляді, вкажіть номер машини. І не в Інтернет, а в компетентні органи.
Пасажир і такий, який знає гниле нутро Москвича. Показати IP 5 Січня 2011 15:01
Кровосос, бандит і хабарник Дмитро Москвич сказав, що збитки по руйнації магазину має компенсувати власник транспортного засобу. А як ви гадаєте, шановні відвідувачі сайту, якби власником автобуса був цей кровопивця, а магазин належав комусь іншому, що б він сказав? Здогадались! Він би сказав в будь-якому випадку, що власник магазину має відшкодувати пошкоджений автобус. І мова тут не йшлася б про людське життя, про трагедію, про кров і сльози рідних.
Лучанин до Пасажир і такий, який знає гниле нутро Москвича. Показати IP 5 Січня 2011 16:03
Сказав би, що власник магазину мав почистити і тротуар і проїжджу частину вулиці від снігу
VSC Показати IP 5 Січня 2011 17:03
Соболезнования семье погибшей. Очередная трагедия на дорогах Луцка. Только вот нечему удивляться. К трагедии всегда приводят несколько факторов. Здесь явная вина водителя маршрутки и коммунальных служб города. Как ездят маршрутчики знают все, ну, а что делается на дорогах и тротуарах комментировать не нужно. Да, и кто там на скорую помощь обижался, не верю, чтобы врачи скорой халатно отнеслись к своим обязанностям. Сколько раз сталкивался с ними, ничего не могу сказать плохого, люди на своем месте.
я Показати IP 5 Січня 2011 18:19
вчора було затемнення сонця, багато хто почувався зле....може і на водія це вплинуло)
Дмитро Показати IP 5 Січня 2011 19:06
Хто знає як називається цей таксопарк з якого була ця маршрутка? біля вієма він знаходиться
! Показати IP 5 Січня 2011 20:07
Якби ще проводились щоранку медичні перевірки водіїв як положено. Хоча там би більшу половину забракували
Вадім М-117 до ! Показати IP 6 Січня 2011 14:48
Якраз щоранку та в обід водії які виїзжають на маршрут проходять планову медичну перевірку, але питання зовсім не в цьому. У ВОДІЯ МАРШРУТКИ СТАВСЯ СЕРДЕЧНИЙ НАПАД а від цього не застрахована жодна людина
TFA Показати IP 5 Січня 2011 22:37
Ага, пити менше треба, новорічні свята в розпалі...
в курсі Показати IP 5 Січня 2011 23:40
Не треба багато слів....Сталась біда,біда не для однієї родини......Не стало людини,водій в лікарні до цих пір,люди які отримали стрес,що перебували поруч...І ЛЮДИ які робили свою роботу відразу після трагедії-робили її професійно(медики,МЧС,ДАЇ і т.д.)
A Показати IP 6 Січня 2011 02:21
Наші зупинкі не розраховані на таку кількість автобусів.Більшість маршруток їздить напівпорожніми,а плани виторгу мусять здавати всі,та й тарифи різні. От і літають один поперед одним. Нехай влада збільшить кількість автобусів,власникі піднімуть плани, комунальникі як завжди вчасно ремонтують та посипають дороги (по сезону),водії кожному особисто видають в руки квиток ,перевіряють посвідчення,рахують решту,пасажири пізно згадують що їм потрібно вийти ,водій відпрацює з 5:30 до 23:00 ,що є фактично в усіх підпиємців,водій голодний, холодний та й без туалета...Власникам дохід,а водія в розхід.
Шукаємо свідків Показати IP 12 Січня 2011 13:10
По перше мама в 52-а роки виглядала на 40 а по друге якщо хтось на момент аварії знаходився на зупинці або біля зупинки і бачив як відбулась сама трагедія звертайтесь за телефоном 067 70 99 275 Для встановлення подробиць трагедії. Дякую.
Юлія Показати IP 12 Січня 2011 23:33
З Великими співчуттями родичам загиблої
Юліанна Показати IP 12 Січня 2011 23:39
вибрали мера - тепер радійте... не маєте своєї думки, а йдете як стадо баранів всі за одного

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus