USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку бомж мало не «нагрів» цілу 9-поверхівку

11 Жовтня 2010 12:25
Мешканці однієї луцької багатоповерхівки, що на проспекті Соборності, 9 жовтня ввечері почали бити тривогу, оскільки їхній під’їзд наповнився димом.
О 23.29 рятувальники отримали тривожне повідомлення від лучан. Про це розповіли в центрі пропаганди ГУ МНС України у Волинській області.
На місце події прибули працівники частини спеціальної пожежної техніки на чолі з начальником варти Віталієм Прусаком. Рятувальники обійшли під’їзди, але нічого підозрілого не виявили.
Коли ж спустилися у підвал, усе стало зрозуміло. За теплотрасою горіло полум’я, а поруч лежав непритомний чоловік.
Віталій Прусак разом із пожежним Віктором Міневичем винесли його на повітря і передали медикам.
46-річному чоловікові стало погано, оскільки він надихався чадним газом. Виявилося, що чоловік у такий спосіб – розвівши вогнище – грівся.
Рятувальники швидко погасили полум’я. Від подальшої госпіталізації потерпілий відмовився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus