USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку через приватне будівництво перекрито рух поїздів. ФОТО

26 Червня 2009 09:37
Луцька дитяча залізниця не може функціонувати через загрозу завалення паркану, який загороджує будівництво приватного будинку. На цю проблему 25 червня скаржилася начальник залізниці Лілія Білих, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Проблема із парканом постала ще у кінці квітня. За словами Лілії Білих, за допомогою виконкому Луцької міськради її вдалося вирішити. Проте ненадовго. Вже у минулі вихідні рух поїздів не здійснювався. Адже паркан посунули на територію станції «Водограй», до того ж підпірні палки сперли на рейки.
 
Як розповіла пані Білих, хто замовник будівництва, досі не відомо. Майстри, які здійснюють замовлення, працівникам залізниці охарактеризували його такими словами: «Та якби ви знали, хто він, то б не пред’являли своїх претензій». Репортеру «ВН» будівничі відмовилися назвати ім’я замовника. Однак запевнили, що через два тижні вони приберуть паркан.
 
Таким чином юні залізничники втратять ще двоє вихідних, під час яких вони могли б попрактикуватись на залізниці. Стурбована через цю ситуацію начальник дитячої залізниці написала листи із проханням врегулювати це питання до міської прокуратури, міськвиконкому, Волинського транспортного прокурора та начальнику інспекції держбудконтролю у Волинській області Юрію Ільчуку. «Я не розумію, як свідомо можна створювати небезпеку там, де їздять діти?» – висловила своє обурення Лілія Білих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Червня 2009 09:41
От цуко удоди, хто ж ще може будуватися в кризу? Тре йти будувать сортіри, бо претендентів на замочку більшає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus