USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку хочуть врятувати ще один дитячий майданчик

12 Червня 2008 17:46

Залишки дитячого майданчика у центрі Луцька на вулиці Пушкіна влада обіцяє перетворити у цивілізоване місце відпочинку дітей. Про це повідомляє репортер «Волинських новин».
Мешканці будинків на вулиці Пушкіна звернулися до засобів масової інформації за допомогою. Як розповіла лучанка Тамара Шваюк, майданчик у дворі будинку № 5 на вулиці Пушкіна облаштували жильці власними зусиллями ще в 60-х роках. Зараз же там від нього лишилася тільки гірка. Власне, певна пані Шваюк, приватне автотранспортне підприємство, яке розташоване поруч, має намір продати ділянку, де знаходився дитячий майданчик. Керівництва фірми на місці не виявилося. Натомість працівники підприємства відмовилися як коментувати ситуацію, так і представитися.
Як зазначив голова постійної депутатської комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму Луцької міськради Сергій Григоренко, він спрямує запит до міського голови стосовно цього майданчику. Якщо він перебуває у комунальній власності, то місце для відпочинку дітей найближчим часом буде відновлено. Для цього, за словами пана Григоренка, потрібно до 30 тисяч гривень.
Натомість радник міського голови з питань молодіжної політики Володимир Пащенко пообіцяв довести до уваги керманича міста проблему. «Найближчим часом я зустрінуся з Богданом Шибою і закцентую на цій проблемі його увагу», - зазначив пан Пащенко. За його словами, депутати міськради, швидше від усього, також із розумінням віднесуться до проблеми та виділять потрібні для відновлення дитмайданчика кошти.
Довідково:
Володимир Пащенко курує виконання міської програми реконструкції та будівництва дитячих та спортивних майданчиків у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus