USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку міліціонер вмовив дівчину не накладати на себе руки

27 Вересня 2010 09:40
Завдяки прапорщику Петрові Черніку вдалося врятувати життя 16-річній лучанці, яка намагалася вчинити самогубство.
Сталося це на початку вересня. Військовослужбовець піднявся на дах дев’ятиповерхівки, де побачив молоду дівчину, яка стояла на краю даху і була готова стрибнути донизу, повідомляє сайт волинських правоохоронців.
Ризикуючи власним життям, прапорщик Чернік пробирався по краю даху до дівчини. Пересувався не кваплячись і водночас говорив до неї, знаходив усе нові теми для переконання.
За цей час уже прибули «швидка допомога» та пожежна машина. Майже годинні вмовляння дали можливість підійти і вберегти її від фатального кроку. Після оформлення необхідних документів наряд доправив юнку додому.
У міліції кажуть, що прапорщик Чернік, перебуваючи на службі у внутрішніх військах із 2003 року, зарекомендував себе відповідальним та ініціативним військовослужбовцем.
Наприклад, 12 вересня військовий наряд у складі якого був прапорщик Петро Чернік, затримав зловмисників, котрі зірвали у чоловіка золотий ланцюжок вартістю 7 тисяч гривень.
А ще цього дня військовий наряд вирахував громадянина, що скоїв крадіжку гаманця у супермаркеті «Вопак».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 28 Вересня 2010 08:32
Варто дати нагороду нашому славному козаку.
Львів Показати IP 29 Вересня 2010 13:11
Світ не без добрих людей!
Марина Показати IP 29 Вересня 2010 13:27
Однозначно награду!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus