USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку товариш товариша вбив ніжкою від стільця

18 Серпня 2011 15:29
Луцького пенсіонера Івана Мельничука колега по чарці вбив ніжкою від стільця, а труп наказав 18-річному свідку, який був присутній при цьому, скинути в яму під підлогою.
Про це розповів заступник начальника Луцького міськвідділу МВ УМВС України в області – начальник слідчого відділу Олег Степанюк, – інформує Волинь-нова.
Нагадаємо, вбивство сталося 11 серпня у Луцьку на вулиці Шевченка, 20.
Тіло батька знайшов син.
Того дня Мельничук почав чаркувати з 52-річним Миколою М. Потім до них приєдналися ще двоє молодиків. Одного з них послали зняти з картки господаря у банкоматі гроші і принести ще пляшку.
Не дочекавшись горілки, Іван і Микола почали сваритися. І хоч третій учасник застілля намагався їх втихомирити, бійка закінчилася смертю Івана – Микола вбив його ніжкою стільця.
За фактом умисного вбивства порушили кримінальну справу.
Підозрюваний у вчиненні цього злочину, який до того ж нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, де відбував 9-річне покарання за розбій, заарештований.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus