USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку продавали горілку-фальсифікат – по 14 грн. за пляшку

12 Січня 2011 10:35
Співробітники волинської податкової міліції задокументували факт систематичної реалізації в Луцьку горілки-фальсифікату.

Про це повідомили 12 січня у прес-службі ДПА України у Волинській області.

Фальсифіковані алкогольні напої продавали в одному із районів обласного центру Волині. Факт продажу 50-ти літрів горілчаного фальсифікату лише трьом особам податківці навіть задокументували.

В Управлінні податкової міліції ДПА області кажуть, що алкогольним напоям, які не відповідають вимогам держстандартів, намагалися надати товарного вигляду і продавали за ціною 14 гривень за пляшку.

Згідно з висновком експерта, підроблена горілка становить небезпеку для життя і здоров’я людини.

На підставі зібраних співробітниками податкової міліції матеріалів, днями слідчий відділ УПМ ДПА у Волинській області порушив кримінальну справу.

Тим часом, правоохоронці шукають осіб, причетних до незаконного виготовлення та збуту фальсифікату і шляхи надходження сировини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Опа! Показати IP 12 Січня 2011 10:47
А чому б не вказати через яку торгову мережу реалізували фальсифікат? Велика дослідча таємниця? Страна "нє далжна знать сваїх гєроєв"?
xz Показати IP 12 Січня 2011 12:07
де продавали???? хто знає??? де травлять людей??
Опа! до xz Показати IP 13 Січня 2011 09:42
Цю ж інфу вже озвучили по ТБ. Так і не названо було фальсифікаторів і місце реалізації отрути. Дивуюсь підходу до проблеми: можливо, хтось купив і ще не спожив, то може, вберігся б... А так, получається, з мовчазної згоди "Труїться, люди... на здоров'я"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus