USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку студентка врятувала під час пожежі 46-річну жінку

22 Січня 2009 11:21
Приблизно о 07.34 21 січня на центральний диспетчерський пункт оперативно-координаційного центру головного управління МНС в області надійшов виклик про пожежу, що трапилась у багатоквартирному будинку по проспекту Грушевського, 14 в обласному центрі, – повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт ГУ МНС України у Волинській області, вже через три хвилини на місце події прибули рятувальники частини спеціальної пожежної техніки. Чорний дим піднімався з вікна п’ятого поверху, однокімнатна квартира була охоплена вогнем.
Бійцям пожежно-рятувальної служби, які працювали в апаратах для захисту дихання, знадобилось сім хвилин для локалізації вогняної стихії, а ще за 40 хвилин пожежа була остаточно ліквідована.
На час приїзду рятувальників власниця квартири, 48-річна Тетяна, інвалід 2 групи, завдяки своїм сусідам, вже перебувала у небезпечному місці. А безпосередньо рятувала жінку молода тендітна дівчина, Світлана Митляк, студентка факультету післядипломної освіти Волинського національного університету.
Дівчина за руки витягнула напівнепритомну пенсіонерку із покритим мороком квартири на сходову клітину та разом із своєю тіткою, у минулому медичним працівником, надала першу долікарську допомогу.Причиною пожежі стало необережне поводження потерпілої з вогнем при курінні в ліжку. До того ж жінка перебувала в нетверезому стані. Потерпіла наразі перебуває у реанімації Луцької міської лікарні у важкому стані.
Довідково:
Загалом з початку 2009 року на Волині виникло 57 пожеж, під час ліквідації яких виявлено сім загиблих громадян. Двоє людей травмовано. Рятувальники Волині звертаються до всіх громадян бути обережними з вогнем, не бути байдужими до свого життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Wintererum Показати IP 22 Січня 2009 16:10
"завдяки своїм сусідам, вже перебувала у небезпечному місці" мабуть все-таки в безпечному )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus