USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку викрили студентку-наркодилера

29 Грудня 2010 11:54
Студентку другого курсу одного з вузів Луцька підозрюють у розповсюджувані амфетаміну серед студентів університету.

Про це 29 грудня під час прес-конференції повідомив начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області полковник міліції Василь Коваль.

Він розповів, що підозрювана настільки захопилася розповсюджуванням наркотиків серед студентства, що протягом трьох останніх місяців спала не більше двох-трьох годин на добу.

Полковник каже, що підозрювана працювала «як той жучок» і найбільший попит на психотропні речовини наставав уночі, вдень ж дилера відсипалася.
На одному грамі наркотику підприємлива студентка заробляла 120-150 гривень.

За таку діяльність суд може встановити міру покарання до п’яти років позбавлення волі. Якщо слідство доведе, що це була не одна особа, а організована група, яка збувала наркотики – покарання буде значно суворішим.

Поки що, дотримуючись таємниці слідства і презумпції невинності, інші деталі цього інциденту міліціонер не повідомляє.

Загалом за словами Коваля впродовж року міліціонери зафіксували 48 випадків незаконного обігу наркотиків у навчальних закладів.

Зокрема, у ЗОШ №13 та гімназії №21 Луцька, в Луцькому кооперативному технікумі, Любомльському професійному ліцеї, Волинському національному університету імені Лесі Українки та ЗОШ №3 Ковеля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus