USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку втопився хлопчик. Тіло шукають

14 Липня 2010 11:04
До Луцького міського управління МНС о 9-й годині 14 липня звернувся лучанин, який попросив знайти його 12-річного сина, що не повернувся вчора з відпочинку на річці Стир.


Заступник начальника пошуково-рятувальної служби Луцького міського управління МНС Петро Тимчишин розповів подробиці трагедії - пише «Волинська правда».

Вчора троє юних велосипедистів вирішили прокататися до Стиру і покупатись. Незважаючи на заборону батьків, хлопці подалися на центральний пляж річки.

Один з них плавав погано, це, напевне, і стало причиною очевидної трагедії. Хлопець почав тонути, а його друзі, перелякавшись, побігли геть, хоча, як переконує батько, один із них був непоганим плавцем.

Центральний пляж знаходиться в парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Біда сталася близько 18-ї години, в доволі людний час. Проте на допомогу дитині ніхто не кинувся.

Наразі тіло хлопчика шукають водолази. За словами Тимчишина, надії, що дитина врятувалася, немає. МНС-ник зазначив, що тіло, цілком можливо, далеко віднесло течією, і воно опинилося десь під Колками (Маневицький район), в такому разі його виявлять лише через один, або два дні, коли воно випливе на поверхню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
yav Показати IP 14 Липня 2010 11:14
отаке виховання.. сцикуни - повтікали зразу... згадала, ту 6-ти річну дівчинку, яка з-під льоду подругу витягнула... коли дорослі дивувалися, вона так природньо відповідала: "нас же в школві так вчили, подати якийсь предмет.. палку..." в дитини навіть секунди сумніву не було, рятувати подругу чи себе... а тут, ще й мужики ростуть... хай батьки задумаються, як вони виховують майбутніх чоловіків
сява Показати IP 15 Липня 2010 00:45
Ну лично я знаю другую историю. Что парнишку пытались спасти два парня. Хотя я не удевляюсь прессе пишут от болды. А у малых наверное шок вот и не говорили нечего и некому. И судить какие они плохие или хорошие нечего.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus