USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вулиця Луцька потопає у смітті. ФОТО

25 Жовтня 2013 13:42
Просто на дворі залишають сміття мешканці вулиці Чернишевського, що у Луцьку. Іншого виходу люди не мають, бо біля їхніх помешкань жодного контейнера для відходів. І поки ЖЕК не прибирає відходи, сміття заносить і на територію місцевої лікарні, яка поряд. Про це повідомляє ТРК «Аверс».

Вздовж вулиці Чернишевського, що у Луцьку, лежить не лише опале листя, а й купа різних відходів. Так тут хазяйнують місцеві - розповів один з мешканців Іван Жук. Чоловік зауважив - сміттєвоз проїжджає вулицею раз на тиждень.
З його слів, дехто сміття виставляє просто біля своїх дворів. Далі справу беруть у свої зуби собаки. А зовсім поряд лікарня та поліклініка управління внутрішніх справ. Тут, зі слів головного лікаря установи Валентини Подойлової, прибирають регулярно, однак не завжди це ефективно: «Так як мешканці сусідніх будинків викидають сміття на дорогу, воно розноситься на територію лікарні», - констатувала медик.

Усі звернення у ЖЕК безрезультатні, розповіла Валентин Подойлов. Там медустанові радять прибирати самим: «Ця територія по типу закріплена за нами, хоча в нас приватизована загороджена територія і тут ми прибираємо. Ми не можемо прибирати всю вулицю Чернишевського».

І справді на території лікарні чисто, а от на самій вулиці не видно жодного контейнера для сміття. От людям не залишається нічого іншого, як виносити сміття до дороги.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бізя Показати IP 25 Жовтня 2013 18:01
міліціянти самі зас**лися у своїй лікарні і думають хтось на них працювати буде. мешканці приватного сектору самі оплачують вивіз сміття двічі на тиждень і в них все нормально, а тут бачиш катастрофа. не треба писати дебільним аверсовсям писати маячню!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus