USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку затопило спортклуб. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО. ФОТО

9 Серпня 2013 08:42
Затопило підвал та цокольне приміщення спортивного клубу «ІнтерАтлетика», що розташований у луцькому житловому комплексі «Діамант». Про це повідомляє Під прицілом.
Інцидент трапився сьогодні вранці, 8 серпня. Клуб «ІнтерАтлетика» вже пропрацював декілька днів. Власники саме готувались до урочистого відкриття. Адміністратори клубу, прийшовши на роботу о 7:30 ранку виявили, що все приміщення затоплене. Вода поступала в приміщення крізь стіну за стійкою адміністрації, а з-під колон, що розташовані вздовж усього залу, били фонтани.
Шукаючи причину затоплення працівники нового спортзалу з’ясували, що у підвалі в пояс води. Тож вода під тиском «прорвалась» крізь підлогу у приміщення, де нещодавно розташувалась «ІнтерАтлетика».
Працівники спортзалу, які зранку виявили прорив намагались додзвонитись власнику житлового комплексу «Діамант» Володимиру Петруку, проте це було безрезультатно.
Через 5 годин приїхав трактор з помпою, який почав відкачувати воду з підвалу. Ремонт приміщення та обладнання, що знаходилось в клубі, коштувало власникам більше ніж мільйон гривень. Наразі підрахувати збитки неможливо. Металеві тренажери з часом можуть піддатись корозії, а дерев’яні меблі можуть розклеїтися вже завтра. Наразі найбільше постраждала підлога та килимове покриття. Відвалилася плитка з колон.

ОНОВЛЕНО - ФОТО






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанка Показати IP 8 Серпня 2013 14:56
дуже їх шкода
Сергій Осійчук Показати IP 8 Серпня 2013 18:22
цікаво,як прописаний договір оренди, хто за що відповідає?
Туристка Показати IP 9 Серпня 2013 11:11
спихнуть на форс мажорні обставини
Всезнайко Показати IP 10 Серпня 2013 23:33
І мать їх туди...
Міля Показати IP 11 Серпня 2013 07:50
Тож не хлібний магазин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus