USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку затримали п’яного прибалта на мікроавтобусі

20 Січня 2011 14:02
Під час рейду з перевірки пасажироперевізного транспорту у Луцьку у четвер, 20 січня, працівники ДАІ затримали п’яного водія мікроавтобуса.

Поблизу села Струмівка Луцького району працівники взводу із забезпечення супроводження УДАІ помітили мікроавтобус, який у на очах грубо порушив правила дорожнього руху, - йдеться у повідомленні ВГЗ УМВС України у Волинській області.

Порушення полягало в тому, що, рухаючись у лівому крайньому ряді, автобус різко повернув управо, на автозаправну станцію.
При перевірці документів правоохоронці виявили, що водій – в стані алкогольного сп’яніння.

Старший інспектор сектору моніторингу, юридичного забезпечення та зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України у Волинській області лейтенант міліції Олександр Паламарчук розповів, що затриманий є громадянином Прибалтики. На Волинь прибув на заробітки.

Свої дії коментувати відмовляється, мотивуючи тим, що погано розуміє українську мову.

За це правопорушення на іноземця складено відповідний адмінпротокол. Автомобіль направлено на штраф майданчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus