USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку знову переборщили із газом

18 Вересня 2009 09:13
На газорозподільній станції поблизу Луцька стався витік одоранту – речовини, яка надає газу різкого неприємного запаху. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Як розповіли у прес-центрі ВАТ «Волиньгазу», 16 вересня співробітники Волинського лінійного управління магістральних газопроводів «Львівтрансгаз» із необережності розлили значну кількість одоранту.
 
У результаті чого, випари речовини із різким запахом вітром рознесло по місту, що спричинило хвилювання серед населення. Лише за добу на пульт аварійно-диспетчерської служби надійшло понад 1200 тривожних дзвінків від лучан про підозру на витік газу.
 
Нагадаємо, що два місяці тому на АГРС міста Луцька вже був подібний випадок, коли при підготовці газу до споживання спеціалісти Волинської філії «Львівтрансгаз» припустилися помилки, внаслідок чого вміст одоранту в газі перевищив 3,5 раза.
 
Наразі волинські газовики закликають лучан не панікувати, адже випари одоранту не шкідливі для здоров’я,  а сам витік вже локалізували.
На місці події працюють спеціалісти МНС, екологічної інспекції та санстанції, які встановлюють обставини аварії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гість Показати IP 18 Вересня 2009 16:36
газовики закликають не панікувати,а чрму мовчить санстанція?вони ж добре знають,що одорант належить до ІІ групи небезпечних речовин.від трохи менших витоків страждають мешканці прилегих до заправок будинків по кілька разів на місяць.тільки чиновникам байдуже,їм це не заважає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus