USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У міліції з-під носа забрали тонну «лівого» оселедця

12 Січня 2011 15:58
Луцькі правоохоронці вилучили, опломбували та залишили на зберігання до з’ясування обставин у торговця на «Завокзальному» ринку більше тонни оселедця, які той продавав без належних документів. Однак приїхавши через декілька днів, міліція виявила, що «ліва» риба зникла.

За повідомленням спеціаліста ВЗГ УМВС у Волинській області Юлії Локотько, з 16 грудня по 19 січня міліція робить рейди по торгових точках, де продають продукти.

Як виявилося, один із підприємців «Завокзального» ринку Луцька торгував соленим оселедцем без супроводжуючих документів та етикеток маркування на відрах. Загалом таких відер з рибою було 186 штук.

Працівники ветеринарної міліції склали протокол про порушення, вилучили, опломбували весь товар, який був на прилавках. До з’ясування обставин опломбований оселедець залишили на зберігання продавцю.

Через кілька днів правоохоронці виявили, що пломба зірвана, а риба зникла. Як пояснив власник торгової точки, він цей оселедець брав у «невідомої» особи під реалізацію, а оскільки товар не продався, то ця особа приїхала і забрала його назад.

Хоча завітавши до самого магазинчика підприємця, міліціонери побачили у продажі оселедець, щоправда, уже із необхідними документами та маркованими відрами.

Зафіксувавши зрив пломби, слідчо-оперативна група тепер буде розбиратися, яка саме риба є на прилавках. А матеріали справи будуть передані до прокуратури.

Окрім цього, в ході перевірки одного із супермаркетів міста Рожище в холодильній камері виявили та вилучили 42 кілограми м’ясної продукції, яка немала документів, що посвідчують якість.

Загалом ветміліція перевірила 87 суб’єктів господарювання різної форми власності та притягла за порушення санітарних вимог до адмінвідповідальності 23 людини, вилучила продукції на суму 16 612 гривень, а також виписала штрафи на суму 1 411 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
йован Показати IP 12 Січня 2011 19:32
відкрите глузування над міліцією
Сомик Показати IP 12 Січня 2011 20:12
Даєш кожній рибці до хвостика бірку!
Fantom Показати IP 13 Січня 2011 09:17
ой, я німагу ! так поглузували...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus