USD 39.80 40.07
  • USD 39.80 40.07
  • EUR 39.85 40.07
  • PLN 9.85 10.00

У місті на Волині хочуть відновити продаж алкоголю вночі через суд

10 Липня 2013 14:12
Дію рішення Володимир-Волинської міської ради про заборону торгівлі алкоголем в нічний час призупинили.
Відповідну ухвалу прийняв Володимир-Волинський міський суд 8 липня, - повідомляють у прес-службі ВО «Свобода».
У кінці червня 2013 року на сесії Володимир-Волинської міської ради вдруге прийняли рішення про заборону торгівлі алкоголем у нічний час. Однак, 8 липня Володимир-Волинський міський суд прийняв ухвалу про відкриття провадження у справі за позовною заявою про скасування рішення міської ради про заборону продажу алкоголю у нічний час.
Серед тих, хто подав позов про скасування рішення міськради, є депутат Волинської обласної ради Валентин Кошельник та приватний підприємець Наталія Принда, яка, згідно з інформацією з Єдиного ліцензійного реєстру, займається роздрібною торгівлею тютюновими виробами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
свояк володимирський Показати IP 10 Липня 2013 16:49
Шкода, але Володимир- Волинський. яким керує вже скільки літ старий-престарий міський голова,стає сильно депресивним містом Економіка розвалена. Підприємства не працюють. " Дружня команда" вічного мера також ніхрена не хоче робити для розвитку міста. На вулицях замість асфальту глибокі ями.Міським депутатам Володимира-Волинського один інтерес побільше продати молоді суррогату -горілки,цигарок. ПОВНИЙ ЗАНЕПАД та БЕЗВИХІДЬ Молодь спивається .Якби не Устилуг-митниця то взагалі б пропали, а так контрабанда трохи дає жителям заробіток. Сумно, що таке прекрасне місто так активно вже десять років висить над прірвою самознищення !!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus