USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У нововолинської родини з дітьми зухвало «обшукали» квартиру. ФОТО

7 Листопада 2013 10:55
Виселення родини Лук’яненків із квартири, яку відсудив у них квартирно-кредитний ділок, мало відбутися 5 листопада. Державна виконавча служба відклала цю процедуру через хворобу старшого хлопчика, - інформує Проновік.
Того ж таки дня його бабуся – Людмила Михайлівна декілька годин пробула у Нововолинській міській лікарні, в дитячому відділенні. У квартирі нікого не було. Повернувшись із меншим онуком додому, жінка з жахом виявила, що там побували непрохані гості.
Вхідні двері вибиті, внутрішній замок зламали (від сильного удару в двері відлетів на декілька метрів). У квартирі розгардіяш. Під зіпсутими дверима – тека з численними документами й диски з записами судових засідань. Шухляди комодів, де зберігалися різні папери, вивернуті на підлогу. Більш-менш цінні речі залишилися на своїх місцях.
Вочевидь, зловмисника цікавили саме документи.
Перелякана пенсіонерка викликала міліцію. Слідчо-оперативна група обстежила місце злочину, опитала свідків.
Заяву постраждалої про незаконне проникнення у житло вже внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Про це виданню повідомив заступник начальника Нововолинського МВ УМВС В’ячеслав Мартинюк.
Журналісти уважно відстежуватимуть подальший перебіг подій, пов’язаних із вовчими апетитами квартирної мафії. Адже дві безпорадні жінки з хворими дітьми будь-якої миті можуть наразитися на небезпеку.
ЧИТАТИ ЩЕ: ДЕПУТАТИ ХОЧУТЬ КОНТРОЛЮВАТИ СПРАВУ КВАРТИРНОГО ШАХРАЯ








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дядя Показати IP 7 Листопада 2013 11:29
http://ipress.ua/news/sud_zaboronyv_bankam_vidbyraty_zastavne_mayno_zbankrutilyh_pozychalnykiv_28816.html
Читач Показати IP 7 Листопада 2013 11:31
Ну, зухвалість місцевої мафії переходить всі межі... а дітей держава захистити не може. Ганьба прокуратурі і суду! І владі!
читач Показати IP 7 Листопада 2013 12:59
в нас не влада - а тільки бандити та злодії
Наталя Камишникова Показати IP 7 Листопада 2013 14:20
А не приведи Боже менший лишився б сам удома, поки бабуся була в лікарні біля старшого. А те громило вломилося б... А міліція навіть відбитків пальців на місці злочину, розповідають, не взяла! У квартирі був величезний кіт, заважав негіднику, то він котяру побив. Господи, що ж ті правоохоронці зволікають?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus