USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

На Львівщині іноземець на Mercedes влетів у автобус з дітьми, 14 постраждалих

5 Вересня 2019 09:14
У Львівській області ввечері в середу, 4 вересня, сталося зіткнення маршрутки, легкового автомобіля і пасажирського автобуса з дітьми, одна людина загинула.

Про це повідомляє Кореспондент.

Аварія сталася на автодорозі Київ – Чоп між селами Дідилів і Банюнин Кам’янка-Бузького району.

Зазначається, що автобус перевозив 49 осіб, з них 45 – діти.

Загинув в аварії громадянин Німеччини, який перебував за кермом мікроавтобуса. Всього, за даними поліції, постраждали 14 осіб: 12 неповнолітніх і двоє дорослих.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля Mercedes Vito, 31-річний іноземець, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автобусом Neoplan і з автомобілем Volkswagen Jetta. Від отриманих травм водій Mercedes загинув на місці події.

«На момент зіткнення в автобусі перебували 49 дітей і двоє дорослих, які проживають в Чернігівській області, а також двоє водіїв віком 53 та 66 років, жителі міста Чернігів. В результаті ДТП з тілесними ушкодженнями госпіталізовані 12 дітей 10-12 років і обидва водії автобуса. Водій Volkswagen, 22-річний житель міста Буськ, не постраждав», – додали в поліції.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus