USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську чоловік викинувся з восьмого поверху

14 Грудня 2010 12:57
Житель однієї з квартир багатоповерхівки, що у 15-му мікрорайоні Нововолинська, 39-річний Микола В. викинувся з балкона.
Його тіло в хатньому одязі побачили вранці у снігу під будинком перехожі, повідомляє «Волинь-нова».
У чоловіка були численні травми. Сталося це, найімовірніше, в період між шостою та восьмою годинами.
Вхідні двері в його оселю були зачинені зсередини і в замок був вставлений ключ. Тому відчинити двері навіть з допомогою якихось предметів було непросто.
Двері на балкон, навпаки, були відчинені. Під час огляду квартири ніякої записки про мотиви такого жахливого кроку правоохоронці не знайшли. Не виявили також і жодних слідів насильства.
Проживав чоловік сам, був неодружений, ніде не працював. Його мати перебуває на заробітках в Італії. Сусіди казали, що Микола мав замкнутий характер, мало з ким спілкувався.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ковель Показати IP 14 Грудня 2010 14:49
Вийшов мужик покурити, проскользнувся і полетів в низ. Чому відразу самогубство?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus