USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.75 9.90

У пустелі помер український спортсмен

25 Червня 2013 07:35
Загинув відомий український автогонщик Вадим Нестерчук. За інформацією ТСН.ua, трагедія сталася в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Під час тренування у найбільшій піщаній пустелі світу Руб Аль Халі автомобіль спортсмена загруз у сипучому піску, відкопатися з помічником Алі їм не вдалося, і Вадим пішов за допомогою. Але не дійшов, спортсмен загинув від зневоднення під час довгого переходу.

Руб Аль Халі - одне з найжаркіших місць на Землі. На території завбільшки з Україну немає навіть кущів – суцільні піщані дюни. Температура вдень складає 40-50 градусів за Цельсієм. Саме у цій пустелі Вадим полюбляв тренуватися, готуватися до змагань. Вадим Нестерчук брав участь в усіх Ралі-марафонах Дакар, які проходили у Південній Америці, ралі-рейдах «Шовковий шлях» та «Абу-Дабі Дезерт Челендж».

Неодноразово займав призові місця. Усі друзі та колеги по автоспорту запам'ятали Вадима щирим, усміхненим чоловіком, який завжди готовий прийти на допомогу. У Вадима залишилася дружина та двоє дітей. Син школяр та старша донька – студентка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
загреб Показати IP 25 Червня 2013 08:37
Печально.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus