USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Ратному «погосподарювала» гроза

17 Серпня 2011 16:22
У селищі Ратне на Волині під час грози в одного господаря вибило двері до хати, в іншого – від грозового розряду посипався гіпсокартон зі стелі, а від розетки, що заіскрила, загорілися тюль та штори.
Про це пише Вісник + К, посилаючись на неофіційні дані.

У декого вийшли з ладу електроприлади.
А у селі Гірники Ратнівського району загорівся сарай у В’ячеслава Ятчука.
Зранку господар із сім’єю, залишивши менших дітей вдома, поїхав копати картоплю. Вони не встигли повернутися додому до початку грози і перечекали її у полі. А вдома в цей час сталася невтішна подія.
Коли гримнуло, дочку Марійку аж підкинуло в хаті, хоча з дитиною все гаразд. Імовірно, той самий грозовий розряд влучив у сарай.
Позбігалися сусіди і власними силами загасили вогонь.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знайка Показати IP 17 Серпня 2011 22:02
В моїх батьків, які мешкають в Ратному у чотириповерховому будинку на четвертому поверсі, від грози повиривало розетки "з мясом",з димоходу вилетіла шарова блискавка і згоріла прямо в мами над головою (добре, що не було протягів)...сусідка з першого поверху бачила, як шарові блискавки вдаряли в землю біля будинку. В сусіда поверхом нижче згоріли два телевізори, а у моїх батьків на друзки розлетілась база радіотелефону...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus