USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У селищі Жовтневе, що на Волині, затримано руйнівника могил

26 Серпня 2008 12:37
У селищі Жовтневе затримали зловмисника, який хотів прибрати могилу матері, збиравши все необхідне по могилах на кладовищі. Про це повідомляють 26 серпня «Волинські Новини».

За інформацією ВЗГ УМВ України у Волинській області, до дільничних інспекторів міліції Нововолинського МВ УМВС звернулась жителька селища міського типу Жовтневе і повідомила, що з 8 по 12 серпня вона бачила невідому особу, що блукає по кладовищі у населеному пункті.

Взявши до уваги отриману інформацію, інспектор зробив огляд могил, серед них виявив зруйновані. Після цього відразу підключилися до оперативно-пошукових заходів працівники ВДІМ Нововолинського міського відділу міліції.

В результаті їхньої роботи виявлено, що цей злочин скоїв житель села Біличі Іваничівського району 44-річний Анатолій Н.

Під час допиту він розповів, що на кладовище прийшов до своєї вже давно померлої матері. Там йому спала на думку ідея посадити квіти на могилі матері. Квітів, землі та матеріалів для обгородження не було. Тоді чоловік подумав, що нічого страшного не трапиться, якщо він візьме все необхідне з інших могил. У результаті він зруйнував чотири могили: вибрав землю із квіткових клумб та витягнув залізні огорожі.

Наразі проти зловмисника порушено кримінальну справу за статею 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus