USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У священика в Луцьку поцупили хреста і підрясника

12 Травня 2009 17:11
До луцьких правоохоронців з допомогою звернувся отець Василь (священик із Камінь-Каширського району), в якого у центральному парку міста вчора, 11 травня, після обіду (приблизно о 17.00) викрали сумку. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як розповів помічник начальника міськвідділу УМВС в області з питань взаємодії зі ЗМІ Олег Плазовський, у сумці знаходилися інкрустований дорогоцінним камінням позолочений хрест (вартістю понад три тисячі гривень), мобільник «Нокіа», невелика сума грошей та підрясник.
Однак священик втратив пильність і сумку викрали в луцькому парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.
Правоохоронцям по «гарячих слідах» вдалося знайти зловмисника. Ним виявився 23-річний житель села Підгайці Луцького району, – інформує сайт УМВС в області.
За словами пана Плазовського, цей юнак лише 6 травня звільнився із «місць не вельми віддалених». Власне, молодик – двічі судимий за скоєні тяжкі злочини. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus