USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У центрі Луцька пограбували ювелірів. Винесли сейф із золотом. ФОТО

11 Грудня 2009 09:48


Сьогодні у Луцьку вночі невідомі злочинці пограбували торговий комплекс на Київському майдані, в якому розміщені супермаркет «Вопак» та кафе-ресторан «Брама». Злодії вийняли віконну вітрину і винесли металевий сейф із золотими та срібними прикрасами.
 
Пригода трапилася близько 4-ї години ранку. За інформацією джерела, яке заслуговує на довіру, грабіжники потрапили до комплексу через віконну вітрину на фасаді. Злодії відігнули металеву раму вітрини, вийняли скло, заввишки два метри і поклали поряд. Коли влізли всередину, то одразу побігли до сейфу у відділі з продажу коштовностей. Ювелірний відділ розташований між «Вопаком» і «Брамою». Там злодії буквально відірвали сейф від підлоги, бо сховище було наміцно прикручене до паркету. Опісля винесли сейф через отвір від вітрини на вулицю і зникли в невідомому напрямку.
 

Очевидно, що грабували професіонали. Вони діяли блискавично – обчистили магазин усього за три хвилини. А вже за чотири хвилини до магазину примчали бійці невідомчої охорони та «Беркуту». Спрацювала сигналізація. Бійці миттєво заблокували входи-виходи, обшукали приміщення. Проте нікого не знайшли.
 
Як стало відомо, грабіжники обчистили відділ, який орендує плоші в торговому комплексі. Ювеліри мали власну охорону, були підключені до сигналізації.
 
Зараз слідчі міліції продовжують обстежувати місце злочину, опитують свідків у навколишніх сусідніх дворах і збирають докази. Пригоду не коментують – посилаються на зайнятість. Власники ювелірної крамнички теж відмовляються щось роз’яснити. Отож, досі невідомо, які саме коштовності і якої вартості винесли грабіжники.
 
Зранку торговий комплекс не зачинявся. Супермаркет «Вопак» розпочав працювати за графіком – обслуговує покупців. Міліція лише тимчасово закрила кафе-ресторан «Браму», щоб прискіпливо обстежити місце біля вийнятої вітрини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
seal Показати IP 11 Грудня 2009 11:45
Цікаво, з яких це пір бійці "Беркуту" почали виїжджати на спрацювання сигналізації? По-моєму це ніколи не входило у їхні службові обов'язки.!
OrestN Показати IP 11 Грудня 2009 11:57
оце можемо собі уявити, як фахово підходять до справи злочинці! Точно як в голівудовських кримінальних фільмах. Явно почерк не місцевих, а "гастолерів".
Свідок Показати IP 11 Грудня 2009 11:59
Був там беркут, бо то кримінад. ще були слідаки з горвідділу. Мазали вітрину, шукали відбитки. думаю, нальотчики працювали в перчатках. профі. Надививлися фільмів і чистять магащини. Скоро до банків доберуться
Z Показати IP 11 Грудня 2009 12:22
А чому глечиків не взяли?Такі гарні і під рукою.
Юка Показати IP 11 Грудня 2009 14:26
а тільки вчора у "Надзвичайних новинах" розповідали про подібну ситуацію, що трапилася у Волинській області: там пограбували ювелірний кіоск - робота теж ювелірна. може діло одних й тих самих рук?
Piggy Показати IP 12 Грудня 2009 12:59
Злодюги підійшли до справи фахово.Якби так діяли потрібні місту органи,можна було б тільки захоплюватись їх результатами.А "джентельмени удачі" напевно вже дуже далеко і встигли скинути або переплавити рижуху.
seal Показати IP 12 Грудня 2009 15:30
to Z/ Мабуть часу не було і не роздивились в темноті!
Вінстон Показати IP 12 Грудня 2009 22:00
Не важко догадатися хто це зробив! Видно люди які мають справу з пластиковими вікнами і можливо вони самі їх там і вставляли!!! перевірити не мішало б!!!!
Гуцул Показати IP 12 Грудня 2009 22:33
Ось так. Не встиг ще Янукович завершити свій перший візит до Луцька, а вже пограбували за три хвилини центральний ювелірний магазин разом з сейфами. Так, не знали раніше на Волині такого високого проФФесионалізма!
Таня Показати IP 13 Грудня 2009 18:25
І як завжди ніхто нічого не чув і не бачив. В центрі міста і за 3 хвилини. СУПЕР! Ще кілька днів поговорять, а там шукай вітра в полі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus