USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У вогні загинули троє волинян

20 Грудня 2010 10:46
На місці пожежі у селі Когильно Володимир-Волинського району, що сталася 16 грудня, виявили труп 66-річного господаря.
Причина лиха, кажуть в центрі пропаганди УМНС України і області, коротке замикання електромережі в будинку. Чергова варта СДПЧ-7 райцентру оперативно ліквідувала пожежу.
Чоловік проживав сам. Вогонь також знищив холодильник та деякі речі домашнього вжитку.
Того ж дня обідньої пори трапилась пожежа в житловому будинку в селі Новосілки Володимир-Волинського району.
Рятувальники частини, що працювала на попередній пожежі, спільно з місцевими пожежниками села Льотниче та міста Устилуга загасили пожежу за 20 хвилин, але врятувати 37-річного господаря, що проживав сам, не вдалось.
Ймовірна причина пожежі – необережність загиблого з вогнем під час куріння. Вогонь пошкодив диван та речі домашнього вжитку.
18 грудня вранці виникла пожежа в приватному житловому будинку в селі Мала Осниця Маневицького району.
За сигналом тривога були направлені чергові варти місцевих пожежних команд сіл Колки, Велика Осниця та Красноволя.
Для приборкання вогню пожежникам знадобилось більше години, але врятувати будинок та його господиню – 59-річну пенсіонерку – не вдалось. Причина пожежі – несправність пічного опалення.
Рятувальники просять своєчасно очищувати димоходи від сажі, не використовувати для розпалювання пічок легкозаймисті речовини, не залишати доглядати за пічним опаленням дітей, а також не користуватися саморобними обігрівальними приладами.
Головам сільських рад та керівникам господарств, де є підрозділи місцевої пожежної охорони, кажуть в УМНС, слід подбати про заправлення автомобілів пальним, опалення боксів та забезпечити повну бойову готовність цих команд.
Довідково:
З початку року в області трапилось 969 пожеж, у вогні загинуло 55 громадян, в тому числі 2 дітей.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus